counter create hit
آشپزی

نظر ها:

مطالب مرتبط:
طرز تهیه کباب ترکی خانوادگی

طرز تهیه کباب ترکی خانوادگی

طرز تهیه کباب ترکی خانوادگی - آکا سایت آشپزیبخش غذاهای اروپایی آکایران :هفته نامه اوقات ...

وافل کره قهوه ای با سیب دارچینی

وافل کره قهوه ای با سیب دارچینی

وافل کره قهوه ای با سیب دارچینی وافل کره قهوه ای با سیب دارچینی زمان آماده سازی : 20 دقیقه ...

طرز تهیه تخم مرغ و اسفناج در نان همبرگر

اسفناج را شسته و خرد میکنیم در قابلمه پیاز خرد شده , اسفناج , رب و آب ریخته می شود و میپزیم داخل نان همبرگر را مثل کاسه در می آوریم داخلش را روغن زیتو ...

دستور پخت باقالی پلو با ماهیچه

1. برنج را بشویید و به مدت ۳ الی ۴ ساعت در آب ولرم به همراه نمک سنگ بهداشتی خیس کنید. به گزارش آکاایران: 2. چربی های ماهیچه را از آن جدا کنید کامل ...

دستور پخت برنج مخلوط هندی

کشمش پلو با ترکیب ادویه های مختلف غذای خوشمزه ای است که با خورش های مختلف می توانید سرو کنید. به گزارش آکاایران: ...

طرز تهیه قلیه ماهی آبادانی

طرز تهیه قلیه ماهی آبادانی

طرز تهیه قلیه ماهی آبادانی -آکا سایت آشپزیبخش غذاهای دریایی، غذا با ماهی، غذای دریایی، آموزش پخت غذای دریایی طرز تهیه قلیه ماهی آب ...

تزیین دستمال سفره به شکل پیراهن

تزیین دستمال سفره به شکل پیراهن

تزیین دستمال سفره به شکل پیراهن -آکا سایت آشپزیبخش سفره آرایی ، میوه آرایی ، آموزش سفره آرایی تزیین دستمال سفره ...

طرز تهیه کوفته بره با ماست

طرز تهیه کوفته بره با ماست

طرز تهیه کوفته بره با ماست - آکا سایت آشپزیبخش کباب ، غذاهای گوشتی ،انواع کباب ایرانی   ...

طرز تهیه بسکوییت شکل دار

طرز تهیه بسکوییت شکل دار

طرز تهیه بسکوییت شکل دار -آکا سایت شیرینی پزیبخش طرز تهیه انواع شیرینی خشک طرز تهیه بسکوییت شکل دار میهن مگ: طرز ...

نوشته  اولین بار در آموزش آشپزی و شیرینی پزی | آشپزی با ایران کوک پدیدار شد.

نوشته اولین بار در آموزش آشپزی و شیرینی پزی | آشپزی با ایران کوک پدیدار شد.

مصرف غذاهای دریایی همیشه از طرف پزشکان و متخصصان تغذیه توصیه شده است. میگو هم...

کیک تولد خانگی شکلاتی + طرز تهیه کیک تولد خانگی بدون خامه

کیک تولد خانگی شکلاتی + طرز تهیه کیک تولد خانگی بدون خامه

کیک تولد خانگی شکلاتی + طرز تهیه کیک تولد خانگی بدون خامه کیک تولد خانگی طرز تهیه کیک تولد خانگی شکل ...

خواص سنگدان مرغ در طب سنتی + خواص سنگدان مرغ برای کودکان

خواص سنگدان مرغ در طب سنتی + خواص سنگدان مرغ برای کودکان

خواص سنگدان مرغ در طب سنتی + خواص سنگدان مرغ برای کودکان خواص سنگدان مرغ چیست خوا ...

لذت آشپزی سریع و آسان با تازه پز

لذت آشپزی سریع و آسان با تازه پز

کمبود وقت و مشغولیت های زندگی روزمره مثل شاغل بودن خانم خونه یکی از مهمترین مسائلیه که اجازه نمیده با خیال راحت برای اعضای خانواده آشپزی کنیم و غذای باب طبعمون رو بپزیم. معمولا ممکنه طی روز کارهای مهمتری داشته باشیم که اجازه خرید و صرف زمان برای تهیه مواد اول ...

طرز تهیه چلو کباب خانگی

طرز تهیه چلو کباب خانگی

برترین ها: اغراق نیست اگر بگوییم کباب کوبیده در میان محبوب ترین و شناخته شده ترین غذاهای ایرانی رتبه اول را دارد. برای ما ایرانی ها هیچ چیزی جای چلو کباب کوبیده را نمیگیرد. درست است که  چلوکباب در همه رستوران ها پیدا میشود ولی بعضی وقت ها دوست داریم خودمان در منزل ...

تارتلت عسل و بادام زمینی

تارتلت عسل و بادام زمینی

ماهنامه کیک و شرینی - مریم کریمی: تارتلت عسل و بادام زمینی یک دسر شیک و باکلاس برای میهمانی های شماست. مواد لازم میانی تارتلت:   کره نرم  120 گرم شکر دانه ریز  160 گرم تخم مرغ ریز  2 ...

آشپزی رنگی – شکلات توپی کره بادوم زمینی

آشپزی رنگی – شکلات توپی کره بادوم زمینی

شماهم از دوست داران کره ی بادام زمینی هستین؟ پس خوشحال باشین چون قراره امروز شکلات توپی کره بادوم زمینی درست کنیم. با اینکه این کره مثل کره های دیگه چرب هست اما چربی مفید هست و حتی به کاهش کلسترول هم کمک میکنه، مقدار کمی ازش میتونه چلوی گرسنگی رو بگیره در ع ...

کاپ کیک قیفی؛ بستی قیفی های بامزه

کاپ کیک قیفی؛ بستی قیفی های بامزه

ماهنامه کیک و شیرینی: در این مطلب به شما آموزش می دهیم که کاپ کیک هایی در قالب قبف بستنی درست کنید.مواد لازم: کره: سه چهارم پیمانه (135 گرم) شکر: یک و یک دوم پیمانه تخم مرغ: 2 عدد اسانس وانی ...

نکته! این مطلب توسط هوش مصنوعی ایجاد شده است. لطفا نظر خود را در رابطه به این مطلب در صفحه تماس با ما در میان بگذارید.

دستور طبخ برنج مخلوط هندی

دستور پخت برنج مخلوط هندی

کشمش پلو با فرکانسB ادویه جات ترشی جات مختلف مواد غذایی خوشمزه این سوپ های مختلف می توانید با برنج. این گزارش به عنوانایران: پیاز را به برش های نازک خرد شده.هل قدرت.زعفران و آب جوش را در یک شیشه بریزید. 10 دقیقه روی بخار آب جوش و اجازه دهید دم بکشید.کره را در یک ماهیتابه بزرگ با حرارت نسبتا بالا و از آب است.پیاز را افزوده و برای 5 دقیقه تفت دهید تا اندازه پیاز مناقصه است. برنج و هل و چین اضافه شده است.هم بزنید و آنها را آغشته به کره کنید . مخلوط زعفران با استفاده از مرغ (توجه داشته باشید داشته باشید که وقتی عصاره مرغ دارید در اضافه کردن نمک محتاط باشیذ که غذای شما شور نشود) و پوست لیمو و نمک و فلفل را اضافه کنید. مایع روی برنج بایذ به اندازه یک بند انگشت بالاتر از سطج برنج داخل ظرف باشد.آن را به نقطه جوش رسانده و شعله را متوسط کنید تا وقتی که آب برنج تمام شود سپس شعله را کم کرده در ظرف را بسته و برای 10 دقیقه  روز گاز قرار می دهیم تا برنج دم بکشد.کشمش بی دانه و آب لیموترش تازه و خلال پسته را با برنج مخلوط کرده و در ظرف سرو بریزید.