counter create hit
آشپزی

نظر ها:

مطالب مرتبط:
دستور پخت بادمجان عثمانی

دستور پخت بادمجان عثمانی

مجله سرآشپز - ریما بردی: بادمجان در مطبخ عثمانی یک سبزی سلطنتی به‌شمار می‌رفت. آشپز‌های دربار عثمانی برای یافتن طعم و لذت‌های جدید، به بادمجان توجه خاصی نشان می‌دادند. آنان برای راضی کردن خاندان عثمانی، بیشتر از بادمجان برای ابداع غذاهای جدید، استفاده می‌کردند. ...

فیلم: ۷ مدل تزئین کاپ کیک

فیلم: ۷ مدل تزئین کاپ کیک

برترین ها: در این ویدیو به شما یاد میدهیم که چگونه کاپ کیک های خوشمزه را تزئین کنید.   [iframe]  در صورت پخش نشدن ویدئو بر روی تصویر زیر کلیک کنید.   ...

طرز تهیه چیز کیک توت فرنگی عاشقانه

طرز تهیه چیز کیک توت فرنگی عاشقانه

دسرهای قلبی که خودتان درست می کنید یکی از بهترین ایده ها برای پذیرایی از کسانی است که دوست شان دارید. این بار با توت فرنگی یک دسر قلبی جذاب درست کنید. چیزکیک توت فرنگیچیزکیک توت فرنگی ,دسرهای قلبی که خودتان درست می کنید یکی از بهت ...

طرز تهیه دسر انجیر

دسر انجیز دسر ساده و خوشمزه ای است که زمان کوتاهی آماده می شود.  مواد لازم برای دسر انجیر  انجیر بزرگ و سیاه گردوی خرد شده عسل پودر پسته طرز تهیه دسر انجیر  انجیرهای بزرگ و سیاه رو با چاقو برش می زنیم و کمی گردوی خرد شده روشون می ریزیم و حدود ٧ دقیقه توی ...

با این کیک سورپرایز، عشقتان را غافلگیر کنید!

یک قاشق پر فراستینگ به کیک اضافه کنید. در صورت نیاز بیشتر بریزید تا مواد کاملا خمیری شود. نوشته با این کیک سورپرایز، عشقتان را غافلگیر کنید! اولین بار در آشپزی و شیرینی پزی پدیدار شد. ...

طرز تهیه کیک نعنا

   مواد لازم برای کیک نعنا  آرد :150 گرم شکر :100 گرم نعنا تازه :100 گرم کره نرم :100 گرم تخم مرغ :2 عدد لیمو ترش کوچک :2 عدد (آب لیمو و رنده پوست آن) بیکینگ پودر :2 قاشق چایخوری  طرز تهیه کیک نعنا  فر را با دمای 180 درجه روشن می کنیم تا گرم ...

طرز تهیه سالاد لوبیا

طرز تهیه سالاد لوبیا که غذایی بسیار لذیذ و مغذی است را در بخش آشپزی تاپ ناز آموزش می دهیم. مواد لازم برای سالاد لوبیا  برگ ریحان :به مقدار لازم گوجه فرنگی :2 عدد کنسرو لوبیا :یک عدد ریحان خرد شده :یک قاشق غذاخوری پیاز خرد شده :1/4 فنجان خیار خرد شده :3/4 ف ...

نوشته  اولین بار در آموزش آشپزی و شیرینی پزی | آشپزی با ایران کوک پدیدار شد.

نوشته اولین بار در آموزش آشپزی و شیرینی پزی | آشپزی با ایران کوک پدیدار شد.

مصرف غذاهای دریایی همیشه از طرف پزشکان و متخصصان تغذیه توصیه شده است. میگو هم...

طرز تهیه بستنی انبه و ماست خانگی

طرز تهیه بستنی انبه و ماست خانگی

هرچند بعضی ها خوردن بستنی را محدود به گرمای هوا کرده اند اما تجربه یک بستی خوشمزه در ...

طرز تهیه ی شیرینی زنجبیلی

طرز تهیه ی شیرینی زنجبیلی

اختصاصی تابناک باتو؛ امروز تصمیم داریم شما را با روش تهیه‌ی یک نوع شیرینی ساده با طعم زنجبیل، آشنا کنیم. برای آشنایی با مواد اولیه و روش پخت این شیرینی خوشمزه، با ما همراه باشید. مواد لازم: ...

طرز تهیه کیک پوره سیب

کیک پوره سیب را می توانید در وعده صبحانه میل کنید. طعم این کیک شبیه به کیک قهوه است و خوردن آن با قهوه بسیار دلچسب می باشد. دستور تهیه این کیک خوشمزه را می خوانید. مواد لازم برای کیک پوره سیب شکر: 2 فنجان روغن: یک فنجان تخم مرغ: 2 عدد پوره سیب: 2 … ...

طرز تهیه سالاد تاکو لقمه ای

مواد لازم برای سالاد تاکو لقمه ای 440 گرم کنسرو لوبیا قرمز 2 قاشق چای خوری روغن زیتون 1 قاشق چای خوری زیره 1/4 قاشق چای خوری پودر چیلی 1/2 قاشق چای خوری نمک 3 عددگوجه فرنگی 6 عددنان ترتیلا 1 پیمانه پنیر چدار 6 عددبرگ کاهو 1 عددآووکادو 1 عددانبه طرز ته ...

طرز تهیه سوپ لپه

در این مطلب طرز تهیه سوپ لپه که سوپی مقوی است را آموزش می دهیم. مواد لازم برای سوپ لپه گوشت قرمز 2 عدد (گوشت استخوان دار گوسفند) فلفل سیاه به میزان لازم نمک به میزان لازم سبزیجات به مقدار لازم سیر 1 حبه بزرگ (نصف شده) هویج 1 عدد بزرگ (خرد شده) تره فرن ...

زیر میزی گرفتن در دورهمی که مدیری هم از آن خبر ندارد!

زیر میزی گرفتن در دورهمی که مدیری هم از آن خبر ندارد!

علیشمس خواننده معروف و پر طرفدار در لایو اینستاگرام خود درباره حضور خواننده ها در دورهمی گفت: دورهمی را دوست دارم اما علی اوجی که مسئول آوردن مهمان ها به این برنامه است در پشت پرده پول های سنگینی از خواننده ها می گیرد.     از حمید هیراد صد میلی ...

سوفله شکلات تلخ دسر خوشمزه فرانسوی

خامه، نشاسته ذرت، پودر کاکائو و شکلات تلخ را در ظرف مناسبی روی حرارت ملایم قرار دهید تا مواد کاملا حل شوند. نوشته سوفله شکلات تلخ دسر خوشمزه فرانسوی اولین بار در آشپزی و شیرینی پزی پدیدار شد. ...

پوپیا

پوپیا

دستوری از مجله هنر آشپزی 160 سرو در ظروف چینی زرین ایران (آرمیتاژ فیروزه ای) طرز تهیه پوپیا POPIAH : آردها را در کاسه ای الک کنید، سپس مخلوط تخم مرغ و آب و نمک را بتد ...

[wpdreams_ajaxsearchlite]

نوشته [wpdreams_ajaxsearchlite] اولین بار در آموزش آشپزی و شیرینی پزی | آشپزی با ایران کوک پدیدار شد.

گفت و گو با بازیگر فیلم سینمایی مصادره: عطاران شخصیتی دوست داشتنی است

گفت و گو با بازیگر فیلم سینمایی مصادره: عطاران شخصیتی دوست داشتنی است

مزدک میرعابدینی بازیگر فیلم سینمایی مصادره که از بین فیلم های نوروزی امسال فروش زیادی داشت، درباره علت استقبال از این اثر در گیشه سینماها گفت:  فیلم سینمایی «مصادره» متشکل از یک تیم حرفه ای است که در راس آن رضا عطاران به عنوان هنرمند و ...

نکته! این مطلب توسط هوش مصنوعی ایجاد شده است. لطفا نظر خود را در رابطه به این مطلب در صفحه تماس با ما در میان بگذارید.

یاد بگیرند که چگونه برای آماده سازی انواع مختلفی از مقامات مختلف و ساده

آموزش طرز تهیه چند نوع سالاد متفاوت و ساده

دانلود... چگونه به راه اندازی برخی از نوع سالاد خوشمزه امروز ما به شما یاد می دهد اگر در این روزها رستوران های زنجیره ای و لوکس به ضربه بزنید و شما می توانید ببینید که گاهی اوقات تنوع و قیمت سالاد غذای اصلی. در تهیه این مقامات یک گروه بزرگ وجود دارد و شما می توانید با کمی خلاقیت و قدرت حق است. از مزیت های درست کردن مقامات زمان کمتری را صرف نیز بر سلامت خود را نیز با استفاده از تعداد زیادی... شاید خوردن یک سالاد تکراری شما خسته کننده است. بنابراین ما با نحوه تهیه انواع مختلفی از مقامات مختلف و آشنا به طعم و مزه می تواند به راحتی ملاقات کند. پخت و پز و بهداشتنحوه تهیه سالاد سزار برای گیاهخواران مواد لازم برای تهیه کالا: ۴۰۰ گرم نخود فرنگی پخته شده ۴ قاشق غذاخوری روغن زیتون ۱ حبه سیر پوست کنده ۲ برش نان ۱ برگ رزماری ۵۰۰ گرم کلم بروکلی بدون ساقه 1⁄2 لیمو آب گرفته شده مواد لازم برای سس سالاد: ۱ حبه سیر بو داده ۲۵۰ میلی لیتر شیر سویا ۲۰ میلی لیتر سرکه سیب ۳۰۰ میلی لیتر از روغن آفتابگردان روش تهیه: ۱.درجه حرارت فر ۹۰ ° C آب گرم. باید با روغن زیتون مخلوط آن در سینی مخصوص فر بریزید و به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه حرارت دهید تا به خوبی ترد و طلایی شوند. ۲.نان را به قطعات کوچکتر برش دهید و سیر را به دو تکه تقسیم کنید. سیر را روی تمام قطعات نان ماساژ دهید. سپس نان ها را روی سینی فر بچینید. روی آن رزماری بپاشید و به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه در فر قرار دهید تا برشته شوند. ۳.کلم بروکلی را در کاسه ای بزرگ بریزید و آن را با روغن زیتون و آب لیمو مخلوط کنید. سپس به مدت ۱۰ دقیقه کلم ها را ماساژ دهید تا رنگ برگ های آن به سبز تیره تغییر رنگ دهند. ۴.سیر، شیر سویا و سرکه را با هم ترکیب کنید تا سس سالاد آماده شود. ۵.برای سرو کردن، کلم را با ۳/۲ سس مخلوط کنید و نان و نخود را روی کلم ها قرار دهید. طرز تهیه سالاد سیب زمینی با زیتون و پنیر فتا مواد لازم: ۱ کیلوگرم سیب زمینی ۱ قاشق غذا خوری روغن زیتون بکر ½ قاشق غذا خوری سرکه سفید ۱ قاشق چای خوری سس خردل مقداری پیازچه خرد شده ۲۵۰ گرم مخلوط زیتون و پنیر فتای خرد شده ۱ قاشق غداخوری جعفری تازه خرد شده طرز تهیه: ۱.سیب زمینی های خرد شده را در یک ظرف بزرگ بگذارید و روی آن را با آب بپوشانید. بگذارید برای مدت ۱۲ تا ۱۵ دقیقه بجوشند. سپس آب را تخلیه کنید و اجازه دهید سیب زمینی ها خنک شوند. ۲.روغن زیتون، سرکه و خردل را با هم مخلوط کنید. نمک و فلفل سیاه به آن بزنید. سس را روی سیب زمینی ها ریخته و مطمئن شوید که تمام سیب زمینی ها به سس آغشته شده اند. در آخر پیازچه، زیتون، پنیر فتا و جعفری را خوب با سیب زمینی ها مخلوط کرده و سالاد را سرو کنید. طرز سالاد گوجه گیلاسی و نعنا مواد لازم: ۴۰۰ گرم گوجه گیلاسی درشت ۱ عدد پیاز قرمز کوچک ۲۸ گرم نعنای تازه ۱ قاشق غذا خوری روغن زیتون بکر ۱ قاشق چای خوری پوست لیموی رنده شده طرز تهیه: ۱.گوجه ها را خوب بشویید و آن ها را به دو نیم تقسیم کنید. ۲.گوجه ها را روی یک سینی بزرگ بچینید به طوری که روی هم قرار نگیرند. سپس پیازهای خرد شده را روی گوجه ها بریزید و بعد برگ های تازه نعنا را روی مواد پخش کنید. ۳.درست پیش از سرو کردن، روغن زیتون بکر و پوست لیمو را به مواد اضافه کنید و نوش جان بفرمایید. طرز سالاد مرغ گرم با سیب زمینی مواد لازم: ۷۵۰ گرم بیبی سیب زمینی یا سیب زمینی معمولی ۲۰۰ گرم لوبیا سبز ۲۰۰ گرم نخود فرنگی کنسروی ۱۷۰ گرم گوجه گیلاسی خرد شده مقداری جعفری شسته شده و خرد شده ۱ قاشق غذا خوری روغن آفتاب گردان ۴۶۰ گرم فیله مرغ کاهو به مقدار دلخواه ۱ عدد لیموی آب گرفته شده ۲ قاشق چای خوری خردل طرز تهیه: ۱.سیب زمینی ها را در یک ظرف پر از آب سرد قرار دهید و پس از جوش آمدن آب بین ۱۲ تا ۱۵ دقیقه اجازه دهید بپزد. در یک ظرف دیگر لوبیا ها را نیز بپزید. سیب زمینی ها را پس از پخت خرد کنید. ۲.گوجه گیلاسی ها را در کاسه ای بزرگ با سیب زمینی، جعفری، لوبیا سبز و نخود فرنگی مخلوط کنید و روی آنها نمک و فلفل سیاه بپاشید. ۳.همزمان روغن را روی حرارت گرم کنید و مرغ ها را به مدت ۵ دقیقه در آن تفت دهید. سپس آب لیمو را به آن اضافه کنید و چهار دقیقه دیگر اجازه دهید بپزد. مطمئن شوید که رنگ صورتی مرغ ها کاملا از بین رفته است. می توانید همانند عکس، کاهو را برش دهید و آن را با مرغ حرارت دهید. ۴.مرغ و کاهو را با سیب زمینی مخلوط کنید و با سس خردل سرو نمایید. طرز سالاد پاستا با ژامبون و سبزیجات مواد لازم: ۴۰۰ گرم سبزیجات گریل شده یا بخارپز شده دلخواه (مثل گوجه، پیاز، کدو، بادنجان و فلفل دلمه ای) ۲۰۰ گرم پاستای فرمی ۴ قاشق چای خوری سیر رنده شده ۱۰۰ گرم ژامبون دلخواه (به صورت نوارهای باریک برش دهید.) ۱۰۰ گرم برگ بیبی اسفناج پنیر پارمزان طرز تهیه: ۱.فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کنید و سبزیجات را در آن گریل کنید یا اگر دوست دارید از روش بخارپز استفاده نمایید، سبزیجات را بخارپز کنید. ۲.در همین حال، در یک ظرف آب را به جوش آورده و پاستا را طبق دستورالعمل بسته بپزید. سپس آن را آبکش کرده و اجازه دهید خنک شود. ۳.سبزیجات پخته شده را به پاستای خنک اضافه کنید. ژامبون، پنیر و اسفناج را به آن اضافه نمایید. نکته: در صورت تمایل می توانید به این سالاد سس مایونز یا سس سزار هم اضافه کنید. طرز تهیه سالاد مالزیایی مواد لازم: ۲ قاشق غذا خوری کره بادام زمینی کم چرب ۱ قاشق غذا خوری سرکه ۱ قاشق غذا خوری سویا سس ۲ عدد لیمو (یکی آب گرفته شود و پوست آن رنده شود. دومی به چهار قسمت تقسیم شود.) ۱ عدد فلفل قرمز چیلی خرد شده ۱ قاشق غذاخوری روغن کنجد چند برگ کلم قرمز برش داده شده ۶۰۰ گرم نودل آماده ۲۰۰ گرم برگ اسفناج ۱ عدد هویج به شکل ورقه ای برش داده شده ۴۸۰ گرم فیله مرغ پوست کنده شده و پخته شده طرز تهیه: ۱.در یک کاسه کوچک، کره بادام زمینی، سرکه، سویا سس، آبلیمو و چیلی خرد شده را ترکیب کنید و کنار بگذارید. ۲.روغن کنجد را در ماهیتابه بریزید، کلم را اضافه کنید و کمی بعد نودل را به مواد بفزایید. ۳.مواد را از ماهیتابه خارج کنید و اسفناج و هویج را به آن اضافه نمایید. ۴.مواد را در چهار بشقاب بریزید. تکه های مرغ را روی آن بچینید. لیموهای تکه شده و پوست لیمو را به بشقاب ها اضافه کنید. در آخر با سس بادام زمینی سرو نمایید. طرز تهیه سالاد قارچ مواد لازم برای تهیه سس سالاد: ۳ قاشق غذا خوری روغن زیتون بکر ۱ قاشق چای خوری سس خردل ۱ قاشق چای خوری عسل (اگر طعم شیرین را دوست ندارید می توانید عسل را حذف کنید.) ۲ عدد لیمو (آب بگیرید و پوست آن را رنده کنید.) مواد لازم برای سالاد: ۱۰ گرم کره ۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون ۵۰۰ گرم قارچ خرد شده ۲۵۰ گرم گوجه فرنگی خرد شده ۱۰۰ گرم پنیر بز (به شکل مکعب کوچک خرد شود.) ۱۰۰ گرم برگ اسفناج ۲۵ گرم دانه کاج برای تزئین طرز تهیه: ۱.روغن زیتون، خردل، عسل، آب لیمو و پوست لیمو را در کاسه ای با هم مخلوط کنید. ۲.کره و روغن زیتون را در ظرفی با هم حرارت دهید. قارچ ها را اضافه کنید و بین ۵ تا ۸ دقیقه تفت دهید. ۳.گوجه فرنگی و پنیر بز را به قارچ اضافه کنید و بین ۱ تا ۲ دقیقه حرارت دهید. آب لیمو و پوست لیمو را اضافه کنید. برگ اسفناج را در کاسه ای بزرگ بریزید و مخلوط قارچ و گوجه و پنیر را به آن اضافه نمایید. سس را اضافه کنید و هم بزنید. دانه های کاج را برای تزئین روی سالاد بپاشید و سرو کنید. طرز تهیه سالاد پیتا و تخم مرغ مواد لازم برای چهار نفر: ۴ عدد تخم مرغ ۴ عدد نان پیتا ۲ عدد کاهو ۳۳۵ گرم گوجه گیلاسی نصف شده ۱۲۰ گرم ژامبون (به شکل نوارهای باریک برش داده شده) ۴ قاشق غذا خوری سس سالاد طرز تهیه: ۱.یک ظرف آب را به جوش آورید و تخم مرغ ها را به مدت ۱۰ دقیقه بجوشانید. سپس هر کدام را با چاقو به چهار قسمت تقسیم کنید و اجازه دهید خنک شوند. نان های پیتا را به صورت نوارهای باریک برش دهید و تفت دهید. ۲.کاهو، گوجه و ژامبون ها را در کاسه بریزید و با تخم مرغ و نان پیتا و سس مخلوط کنید. طرز تهیه سالاد پرتقال و انار مواد لازم: دو عدد پرتقال بزرگ ۱ عدد انار ۱ عدد پیاز قرمز کوچک ۱ عدد فلفل چیلی ۳۱ گرم گشنیز تازه خرد شده ۱ قاشق چای خوری روغن زیتون بکر طرز تهیه: ۱.تکه های پرتقال را به کمک یک چاقوی نوک تیز از پوست خارج کنید و هسته های آن را درآورید تا فیله پرتقال داشته باشید. ۲.دانه های انار را در آورید و به پرتقال ها در کاسه ای اضافه کنید. ۳.پیازها را خرد کنید و به همراه چیلی خرد شده به میوه ها اضافه کنید. اگر نمی خواهید سالادتان زیادی تند باشد، دانه های فلفل را هنگام برش دور بریزید. ۴.گشنیزها را خرد کرده و به مواد اضافه کنید. روغن زیتون بریزید و مخلوط کنید. سالاد آماده سرو کردن است. طرز تهیه سالاد کلم مواد لازم: ۲۲۵ گرم کلم سفید (به شکل نوارهای باریک خرد شده) ۲ عدد هویج بزرگ رنده شده ۱ عدد پیاز ریز خرد شده ۲ عدد زرده تخم مرغ ۱ قاشق چای خوری پودر خردل ½ قاشق غذا خوری سرکه سفید ۲۵۰ میلی لیتر روغن آفتابگردان طرز تهیه: ۱.در یک کاسه بزرگ، کلم، هویج و پیاز را با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید. ۲.زرده تخم مرغ را با پودر خردل و سرکه در غذاساز بریزید تا ترکیب شوند. کم کم روغن را به مواد داخل غذاساز اضافه کنید. بدین شکل سس مایونز دست ساز شما کم کم حاضر می شود. برای رسیدن به قوام بیشتر کمی آب گرم به آن اضافه نمایید. سس را پس از خنک شدن با سبزیجات مخلوط کنید. طرز تهیه سالاد ماهی و سیب زمینی داغ مواد لازم: ۷۵۰ گرم سیب زمینی کوچک خرد شده ۴ تکه فیله سالمون ۵۰ گرم پودر سوخاری ۱۴ گرم جعفری تازه خرد شده ۱ عدد فلفل چیلی خرد شده ۱ عدد لیمو (آب آن را بگیرید و پوستش را رنده کنید.) ۳ قاشق غذا خوری روغن زیتون ۲ قاشق چای خوری دانه خردل طرز تهیه: ۱.سیب زمینی ها را ۲۰ دقیقه در آب جوش بپزید. ۲.سالمون را در یک ظرف نچسب قرار دهید. در یک کاسه پودر سوخاری، جعفری، چیلی، آب لیمو، پوست لیمو و ۲ قاشق روغن زیتون را مخلوط کنید. ۳.بقیه روغن را با قلم مو روی ماهی بکشید. آن را با مخلوط پودر، پوشش دهید و ۱۰ دقیقه گریل کنید. ۴.سیب زمینی را آبکش کنید. با خردل و آب لیمو مخلوط کنید. کنار ماهی بچینید و سرو کنید. منبع : sainsburys loading...