counter create hit
آشپزی

نظر ها:

مطالب مرتبط:
خوارک سیب و شلغم با پوره سیب زمینی

خوارک سیب و شلغم با پوره سیب زمینی

خوارک سیب و شلغم با پوره سیب زمینی زمان آماده سازی : 45 دقیقه   طرز ...

دستور پخت میگو با سس پرتقال

دستور پخت میگو با سس پرتقال

دستور پخت میگو با سس پرتقال -آکا سایت آشپزیبخش غذاهای دریایی، غذا با ماهی، غذای دریایی، آموزش پخت غذای دریایی آکاایران: غذای دری ...

طرز تهیه ماهی شکم پر(سبک جدید و کم هزینه)

طرز تهیه ماهی شکم پر(سبک جدید و کم هزینه)

طرز تهیه ماهی شکم پر(سبک جدید و کم هزینه) -آکا سایت آشپزیبخش غذاهای دریایی، غذا با ماهی، غذای دریایی، آموزش پخت غذای دریایی آکاایران: این دستور ...

آموزش چیدمان یک سفره زیبا

آموزش چیدمان یک سفره زیبا

آموزش چیدمان یک سفره زیبا -آکا سایت آشپزیبخش سفره آرایی ، میوه آرایی ، آموزش سفره آرایی آموز ...

شاخه گلی برای یک عروس !

شاخه گلی برای یک عروس !

شاخه گلی برای یک عروس ! -آکا سایت آشپزیبخش سفره آرایی ، میوه آرایی ، آموزش سفره آرایی آکاایران: وقتی یکی از دوستای ...

استیک گوشت ، طرز تهیه استیک گوشت

استیک گوشت ، طرز تهیه استیک گوشت

استیک گوشت ، طرز تهیه استیک گوشت سایت آشپزیبخش کباب ، غذاهای گوشتی ،انواع کباب ایرانی   ...

طرز تهیه رشته پلو با مرغ، غذای سنتی ایرانی

رشته پلو با مرغ , سپس مخلوط برنج و رشته را روی ته دیگ بریزید، بعد حرارت را زیاد کنید تا برنج کمی بخار کند. نوشته طرز تهیه رشته پلو با مرغ، غذای سنتی ایرانی اولین بار در آشپزی و شیرینی پزی پدیدار شد. ...

فست فود ها با بدن ما چه می کنند!

خبرگزاری مهر: محققان آلمانی متوجه شده اند عکس العمل سامانه امنیت بدن نسبت به فست فود، شبیه عکس العمل به عفونت هاست. علاوه بر این حتی بعد از عوض شدن رژیم غذایی بعضی از تاثیرات مخرب آن به صورت کامل در بدن از بین نمی رود. مطالعه جدید محققان دانشگاه بن ...

نوشته  اولین بار در آموزش آشپزی و شیرینی پزی | آشپزی با ایران کوک پدیدار شد.

نوشته اولین بار در آموزش آشپزی و شیرینی پزی | آشپزی با ایران کوک پدیدار شد.

مصرف غذاهای دریایی همیشه از طرف پزشکان و متخصصان تغذیه توصیه شده است. میگو هم...

تارتلت عسل و بادام زمینی

تارتلت عسل و بادام زمینی

ماهنامه کیک و شرینی - مریم کریمی: تارتلت عسل و بادام زمینی یک دسر شیک و باکلاس برای میهمانی های شماست. مواد لازم میانی تارتلت:   کره نرم  120 گرم شکر دانه ریز  160 گرم تخم مرغ ریز  2 ...

طرز تهیه مرغ بلوطی

مواد لازم برای مرغ بلوطی دو قاشق غذا خوری آرد ذرت دو سوم فنجان سوپ مرغ سه قاشق غذاخوری سس سویا نصف قاشق چای خوری زنجبیل نصف قاشق چای خوری سس فلفل دو قاشق غذا خوری روغن نباتی 450 گرم گوشت سینه مرغ یک عدد فلفل سبز ، خرد شده 240 گرم شاه بلوط دو سوم فنجان بادام هندی طرز ...

برای صبحانه، مُشتک یزدی درست کنید!

سبزی و گردو رو توی غذاساز میکس کنید. نون خشک و پنیر رو هم اضافه کنید و خوب میکس کنید. نوشته برای صبحانه، مُشتک یزدی درست کنید! اولین بار در آشپزی و شیرینی پزی پدیدار شد. ...

فیلم: ۷ مدل تزئین کاپ کیک

فیلم: ۷ مدل تزئین کاپ کیک

برترین ها: در این ویدیو به شما یاد میدهیم که چگونه کاپ کیک های خوشمزه را تزئین کنید.   [iframe]  در صورت پخش نشدن ویدئو بر روی تصویر زیر کلیک کنید.   ...

مافین کشمشی، عصرانه ساده و خوشمزه

مافین کشمشی، عصرانه ساده و خوشمزه

مافین کشمشی، برای کسانی که می‌خواهند به تازگی و به سادگی آشپزی کنند، مناسب است. این کیک را برای عصرانه تهیه کنید و از آن لذت ببرید. با ما همراه باشید. مافین کشمشی، برای کسانی که می‌خواهند به تازگی و به سادگی آشپزی کنند، مناسب است. این کیک را برا ...

طرز تهیه ی مربای پرتقال

طرز تهیه ی مربای پرتقال

امروز تصمیم داریم شما را با شیوه‌ی تهیه‌ی یک نوع مربای خوش طعم آشنا کنیم. برای آشنایی با روش تهیه و مواد اولیه‌ی این مربای خوشمزه، با ما همراه باشید.  اختصاصی تابناک باتو؛ امروز تصمیم داریم شما را با شیوه‌ی تهیه‌ی یک نوع مربای خوش طعم آشنا کنی ...

نکته! این مطلب توسط هوش مصنوعی ایجاد شده است. لطفا نظر خود را در رابطه به این مطلب در صفحه تماس با ما در میان بگذارید.

نحوه تهیه پن کیک خوشمزه

طرز تهیه تارت تمشکی خوشمزه

دبستان زمان: 20 دقیقه پخت و پز زمان: 11 دقیقه 32 عدد پنکیک (serving size: 1 پنکیک) این دستور غذا: کم کلسترول و چربی اشباع شده کم بود و کم سدیم است. مواد تشکیل دهنده 1بسته (16.5 oz) کوکی خمیر 1 (8 اونس) بسته پنیر 1⁄4 فنجان شکر پوست 1 نارنجی 1⁄2 قاشق چای خوری عصاره وانیل 32 تمشک تازه چگونه برای آماده سازی فر را به 350 درجه شورا. کوچک, کیک, اسپری پخت پوشش دهید. خمیر شیرینی را به 32 قسمت تقسیم کنید. دست ها را آغشته به آرد کنید و خمیر توپی شکل درست کنید. هر توپ خمیر را به شکل تارت درست کنید. تارت ها را 11-12 دقیقه یا تا زمانی که طلایی شود بپزید. بگذارید خمیر 10 دقیقه در تابه بماند. تارت ها را بردارید و روی یک قفسه سیمی خنک کنید. با استفاده از یک میکسر الکتریکی، پنیر خامه ای، شکر، پوست پرتقال و وانیل را ترکیب کنید. یک قاشق پنیر خامه ای را بر روی تارت قرار دهید. روی هر کدام یک تمشک تازه قرار دهید. تارت را تا زمانی که خنک شود سرو کنید. اطلاعات تغذیه کالری در هر وعده 85 چربی در هر وعده 4 گرم چربی اشباع شده در هر وعده 1 گرم چربی تک غیر اشباع در هر وعده 2 گرم چربی چند غیر اشباع در هر وعده 0 گرم پروتئین در هر وعده 1 گرم کربوهیدرات در هر وعده 11 گرم فیبر در هر وعده 0 گرم کلسترول در هر وعده 8 میلیگرم آهن در هر وعده 0 میلیگرم سدیم در هر وعده 95 میلی گرم کلسیم در هر وعده 23 میلی گرم