counter create hit
آشپزی

نظر ها:

مطالب مرتبط:
کافی کیک کدو تنبل گردویی

کافی کیک کدو تنبل گردویی

کافی کیک کدو تنبل گردویی زمان آماده سازی : 15 دقیقه زمان پخت : 35 دقیقه مواد لا ...

دستور پخت باقالی پلو با ماهیچه

1. برنج را بشویید و به مدت ۳ الی ۴ ساعت در آب ولرم به همراه نمک سنگ بهداشتی خیس کنید. به گزارش آکاایران: 2. چربی های ماهیچه را از آن جدا کنید کامل ...

نکاتی جالب در مورد پخت کیک و شیرینی

وب سایت سوران: همه ما تا به حال حتی برای یکبار هم که شده شیرینی یا کیک درست کرده ایم، شاید هم در این کار حرفه ای باشیم، اما همیشه برای هر کاری ریزه کاری هایی وجود دارد که دانستن آنها می تواند خیلی ...

تزیین سبزی خوردن برای سفره افطار ماه رمضان

تزیین سبزی خوردن برای سفره افطار ماه رمضان

تزیین سبزی خوردن برای سفره افطار ماه رمضان یکی از بهترین آیتم ها برای سفره آرایی سفره افطار ماه رمضان است. ...

تزئین زیبای ترب و هویج به شکل گل رز

تزئین زیبای ترب و هویج به شکل گل رز

تزئین زیبای ترب و هویج به شکل گل رز -آکا سایت آشپزیبخش سفره آرایی ، میوه آرایی ، آموزش سفره آرایی تزئین زیبا ...

سفره سامورایی، جادوی سلامتی

سفره سامورایی، جادوی سلامتی

سفره سامورایی، جادوی سلامتی - آکا سایت آشپزیبخش غذاهای ژاپنی آکاایران به نقل از مجله زندگی ایده آل: برای ژاپنی‌ها همه چیز قاعده ...

پاستای مرغ و کلم بروکلی

پاستای مرغ و کلم بروکلی

پاستای مرغ و کلم بروکلی -آکا سایت آشپزیبخش غذاهای اروپایی پاستا ...

طرز تهیه خوراک ماکارونی

طرز تهیه خوراک ماکارونی

طرز تهیه خوراک ماکارونی -آکا سایت آشپزیبخش غذاهای اروپایی طرز تهیه ...

خوراک گوشت گاو با کلم بروکلی

خوراک گوشت گاو با کلم بروکلی

خوراک گوشت گاو با کلم بروکلی سایت آشپزیبخش کباب ، غذاهای گوشتی ،انواع کباب ایرانی   ...

طرز تهیه سمبوسه

طرز تهیه سمبوسه

طرز تهیه سمبوسه - آکا سایت آشپزیبخش کباب ، غذاهای گوشتی ،انواع کباب ایرانی   در این پست از ...

دستور پخت استیک مرغ

دستور پخت استیک مرغ

برترین ها: استیک مرغ یکی از انواع غذاهای خوشمزه فرنگی است که اغلب آن را یا بر روی آتش به صورت کباب شده درست می کنند و یا در روغن سرخ می کنند. این غذای خوشمزه را می توانید در کنار سبزیجات معطر پخته شده و سیب زمینی میل نمایید و یا با نان سنگک سرخ شده و ...

پیش غذای عربی با بادمجان

پیش غذای عربی با بادمجان

مجله سرآشپز - سمیه دیندار: این بادمجان‌های رول شده همراه با تخم مرغ و پنیر یک پیش غذای خوشمزه عربی است که طرز تهیه آن را آورده ایم.مواد مورد نیاز بادنجان بزرگ: 2 عدد تخم مرغ (آب پز و دو نیم شده): 4 عدد پنیر ریکوتا (کم ...

طرز تهیه فلافل با نخود پخته

طرز تهیه فلافل با نخود پخته

معمولاً افراد برای صرف غذاهایی مثل فلافل مجبورند به اغذیه فروشی‌ها و ساندویچ فروشی‌ها بروند. اگر از غذاهایی که در بیرون تهیه می‌شود خوشتان نمی‌آید یا دوست دارید طرز تهیه فلافل را بلد باشید و آن را با اطمینان بیشتر و در خانه آماده و سرو کنید، ...

طرز تهیه تارت تمشکی خوشمزه

طرز تهیه تارت تمشکی خوشمزه

زمان آمادگی: 20 دقیقه زمان پخت: 11 دقیقه ...

۴ نوع حُمص خوشمزه برای گیاهخواران

۴ نوع حُمص خوشمزه برای گیاهخواران

ماهنامه سفره ایرانی: حمص (Hummus) یا نخود - ارده، یک خوراک مدیترانه ای - عربی است که در خاورمیانه بسیار محبوب است و در رستوران ها به عنوان پیش غذا سرو می شود. این غذا به دلیل وجود نخود دارای مقدار فراوانی آهن، ویتامین C و پروتئین است. همچنین دارای فیبر ...

طرز تهیه ی مربای پرتقال

طرز تهیه ی مربای پرتقال

امروز تصمیم داریم شما را با شیوه‌ی تهیه‌ی یک نوع مربای خوش طعم آشنا کنیم. برای آشنایی با روش تهیه و مواد اولیه‌ی این مربای خوشمزه، با ما همراه باشید.  اختصاصی تابناک باتو؛ امروز تصمیم داریم شما را با شیوه‌ی تهیه‌ی یک نوع مربای خوش طعم آشنا کنی ...

طرز تهیه کوپ بادمجان

در این بخش از تاپ ناز طرز تهیه غذای خوشمزه کوپ بادمجان را به شما آموزش می دهیم.  مواد لازم برای کوپ بادمجان بادمجان دلمه ای یک عدد اسفناج پنج برگ متوسط فلفل دلمه ای رنگی خردشده سه قاشق سوپخوری گوجه فرنگی نگینی خردشده یک عدد نمک و فلفل به میزان لازم برگ جعفری بر ...

نکته! این مطلب توسط هوش مصنوعی ایجاد شده است. لطفا نظر خود را در رابطه به این مطلب در صفحه تماس با ما در میان بگذارید.

خوراک گوشت و سبزیجات یک غذای ساده و خوشمزه

خوراک گوشت و سبزیجات یک غذای ساده و خوش طعم

خوراک گوشت و سبزیجات, غذای ساده و خوش طعم, توصیه ما به شما.مقدار زمین: ۴ نفرزمان آماده سازی: ۳۰ دقیقهزمان پخت: ۲ ساعتمواد تشکیل دهنده گوشت و سبزیجات:گوشت گوسفند (چرخ شده): ۵۰۰ گرمکره: ۲ قاشق غذا خوریپیاز (قرار دادن چرخ شده): شمارههویج (خرد شده): شمارهرب گوجه فرنگی: یک قاشق غذاخوریسس گوجه فرنگی و فلفل قرمز: یک قاشق چای خوریفلفل قرمز (سفارش): قاشق چای خوریسیب زمینی (خرد شده): شمارهنخود فرنگی: یک فنجانبیشتر: ۲ ایران ۳ عددساقه کرفس (خرد شده): ۲ عددآرد: یک قاشقفایل: مقدار لازمفلفل سیاه (پودرشده): به مقدار لازمآب: به مقدار لازمطرز تهیه:۱٫ کره را در ظرف مناسبی روی حرارت گرم کنید.۲٫ گوشت خرد شده را در آن تفت دهید تا کاملا برشته شود.۳٫ پیاز و هویج خردشده را اضافه کرده و تفت دهید.۴٫ رب گوجه فرنگی و سس کچاپ تند را اضافه کنید.۵٫ فلفل قرمز پودرشده را اضافه کرده و تفت دهید.۷٫ آب داغ اضافه کنید، طوری که روی مواد را کاملا آب بپوشاند.۸٫ پس از یک ساعت، سیب زمینی پوست کنده و خرد شده، نخود فرنگی، برگ بود و ساقه کرفس خردشده را اضافه کرده و تفت دهید. نمک و فلفل سیاه بیفزایید.۹٫ هنگامی که سیب زمینی ها نرم شدند، آرد را در مقدار کمی آب حل کرده و به مواد اضافه و مخلوط کنید.۱۰٫ برگ بو را خارج کنید.۱۱٫ خوراک را در ظرف مناسبی بریزید و روی آن را با کاغذ روغنی بپوشانید و حدود ۳۰ دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد (۳۵۰ درجه فارنهایت) قرار دهید.۱۲٫ سپس سرو کنید.ماهنامه سفره ایرانی – راضیه عمادی