counter create hit
آشپزی

نظر ها:

مطالب مرتبط:

طرز تهیه مرغ بلوطی

مواد لازم برای مرغ بلوطی دو قاشق غذا خوری آرد ذرت دو سوم فنجان سوپ مرغ سه قاشق غذاخوری سس سویا نصف قاشق چای خوری زنجبیل نصف قاشق چای خوری سس فلفل دو قاشق غذا خوری روغن نباتی 450 گرم گوشت سینه مرغ یک عدد فلفل سبز ، خرد شده 240 گرم شاه بلوط دو سوم فنجان بادام هندی طرز ...

پنه با سس بادام زمینی

طرز تهیه پنه با سس بادام‌ زمینی مواد لازم: بادام زمینی: ۱۰۰ گرم؛روغن زیتون: پنج قاشق سوپ‌خوری؛پاستای پنه: ۴۰۰ گرم؛نمک: به‌مقدار لازم؛آرد ذرت (الک‌شده): دو قاشق سوپ‌خوری؛ ...

استیک با قارچ شکم پر یک غذای فوق العاده خوشمزه

استیک با قارچ شکم پر ,استیک با مرینیت مکزیکی همراه قارچ‌های کوچولو که با سس خامه‌ای بلوچیز و پوره سیب زمینی سرو میشه، همون طعمیه که از یه رستوران فرانسوی انتظار دارین.مواد اولیه استیک با قارچ شکم پر۱۵۰ گرم راسته گوسال ...

طرز تهیه لوبیا پلو خوشمزه شیرازی

طرز تهیه لوبیا پلو خوشمزه شیرازی

  طرز تهیه لوبیا پلو شیرازی با استفاده از مواد اولیه ای همچون لوبیا چشم بلبلی و شوید که طعم فوق العاده ای به این غذا می بخشد را در ادامه این بخش آسمونی می خوانید.طرز تهیه لوبیا پلو خوشمزه شیرازی ...

تخم مرغ فو یانگ یا املت آمریکایی و پنکیک چینی!

تخم مرغ فویانگ با سس قارچ  و تخم مرغ فو یانگ چیزی است بین املت آمریکایی و پنکیک چینی. این غذا سرشار است از سبزیجات و رویش نیز سس قارچ قرار می گیرد. بیایید نگاهی کنیم به میزان سالم بودن این غذا و اینکه چقدر به درد برنامه غذایی م ...

آشپزی رنگی – مارشمالو خانگی

آشپزی رنگی – مارشمالو خانگی

مارشمالو قطعا یکی از جذاب ترین خوشمزه جات دنیاست. شاید ندونین ولی یه تاریخچه ی هیجان انگیزی پشتش هست که پیشنهاد می کنیم حتما برین سراغش ، مثلا میدونستین اون اوایل مارشمالو ی اولیه حکم دارویی برای گلودرد داشته و از ر ...

سالاد پاستا و سالمون، سالادی مغذی و سرشار از امگا ۳

بدن انسان برای برطرف کردن نیازهای خود به مواد تغذیه ای ازجمله اسیدهای چرب و پروتئین نیاز دارد. نوشته سالاد پاستا و سالمون، سالادی مغذی و سرشار از امگا ۳ اولین بار در آشپزی و شیرینی پزی پدیدار شد. ...

اشتباهات رایج در آشپزی

اشتباهات رایج در آشپزی

آشپزی یک مهارت با ارزش است، اما گاهی زمان زیادی می برد که در این هنر استاد شوید. ب ...

طرز تهیه میگو پلو جنوبی خوشمزه و مقوی

میگو پلو جنوبی یک غذای خوشمزه و محبوب جنوبی است که به مدل های مختلف تهیه می‌شود. در این مطلب یک نوع طرز تهیه این غذای لذیذ را آورده ایم.مواد مورد نیاز:برنج (خیس شده): ۶ پیمانهمیگو (پاک شده): ۴۵۰ گ ...

طرز تهیه خورش ترشه کباب

همنطور که می دانید شهرهای شمالی منبع لذیذترین غذهای ایرانی هستند. خورش تورشه کباب یکی از بهترین غذاهای ایرانی است که مخصوص شمال ایران است. آسمونی در این بخش طرز تهیه خورش تورشه کباب را منتشر می کند. طرز تهیه خورش تورشه کباب مواد لازم برای تهیه خورش تورشه کباب مرغ ...

طرز تهیه کومپیر غذایی محبوب و پرطرفدار ترکیه

با خوردن غذای کشورهای دیگه، یک جورایی میشود تو تخیل، به اون کشورها سفر کرد. امروز هم ما میخواهیم سفر کنیم به کشور ترکیه و یکی از پیش غذاهای معروف و خوشمزه آنجا را امتحان کنیم. نوشته طرز تهیه کومپیر غذایی محبوب و پرطرفدار ترکیه اولین بار در آشپزی و شیر ...

کاری دریایی؛ رستوران را به خانه بیاورید!

کاری دریایی؛ رستوران را به خانه بیاورید!

با ماهی و میگو غذایی دریایی درست کنید و از آن لذت ببرید. به جای اینکه به رستوران دریایی بروید و هزینه زیادی پرداخت کنید، رستوران را به خانه بیاورید. ...

پن کیک بدون تخم مرغ؛ دسری خوش طعم و متفاوت

روش های تهیه ی دسر پن کیک متناسب با موادی که در تهیه ی آن به کار برده می شود متفاوت است. این بار به سراغ یک نوع پن کیک بدون تخم مرغ رفته ایم. امیدواریم از طعم این پن کیک خوشمزه و متفاوت لذت ببرید. با ما همراه باشید. ...

طرز تهیه آش خیار چنبر

آش خیار چنبر غذای محلی خوش طعمی می باشد که دستور تهیه این آش را در بخش آشپزی تاپ ناز مشاهده می کنید. مواد لازم برای آش خیارچنبر     خیار چنبر 1 کیلو     سیر 1 بوته     نعنا خشک 2 قاشق غذاخوری     کشک 1 لیوان     عدس 200 گرم     بلغور گندم 150 گرم     پیاز ...

آموزش طرز تهیه دمنوش به و سیب و خواص دمنوش به نوشیدنی چربی سوز

آموزش طرز تهیه دمنوش به و سیب و خواص دمنوش به نوشیدنی چربی سوز

آموزش طرز تهیه دمنوش به و سیب و خواص دمنوش به نوشیدنی چربی سوز دمنوش به ...

طرز تهیه کیک کدو سبز لیمویی با طعمی متفاوت و عالی

کیک کدو سبز لیمویی دارای طعمی متفاوت است و برای درست کردن آن تقریبا به یک ساعت زمان نیاز دارید. در این مطلب دستور تهیه این کیک را برای 4 نفر می خوانید. مواد لازم برای کیک کدو سبز لیمویی  شکر دانه ریز  1 فنجان رنده پوست لیمو  از 2 عدد لیموی بزرگ روغن نبا ...

نکته! این مطلب توسط هوش مصنوعی ایجاد شده است. لطفا نظر خود را در رابطه به این مطلب در صفحه تماس با ما در میان بگذارید.

دستور پخت کیک بادام,

دستور پخت کیک بادام فرانسوی

ماهانه کیک و شیرینی: در این محصول چگونه برای آماده سازی یک کیک با طعم بادام را به شما آموزش و.... طعم بادام اطراف کیک را در رای دادن شما می خواهید.مواد لازم: شیر: سه چهارم فنجان شکر دانه ریز: یک دوم پیمانه صفحه اصلی: 4 عدد آرد: یک دوم پیمانه پودر بادام: سه چهارم پیمانه بیکینگ پودر: 3 قاشق چای خوری نمک: سه چهارم قاشق چای خوری وانیل شکری: 2 قاشق چای خوری روغن آفتابگردان: سه چهارم پیمانه اسانس بادام: یک دوم قاشق چای خوری مواد لازم جهت گلیز: پودر شکر: سه چهارم پیمانه بادام پرک تست شده: یک دوم پیمانه رنده پوست پرتقال: 1 قاشق چای خوری پودر ژله نارنجی: 3 قاشق سوپ خوری وانیل مایع: 1 قاشق چای خوری     طرز تهیه: 1. کف و دیواره قالب گرد به قطر 22 سانتی متر را چرب کنید.   2. کف قالب را کاغذ روغنی بیندازید.   3. بادام پرک را روی سینی فر بریزید به مدت تقریبی 10 تا 15 دقیقه (تا زمانی که بادام ها طلایی رنگ شوند) در دمای 180 درجه سانتی گراد قرار دهید تا تست شود و خامی آن گرفته شود.   4. درون کاسه همزن، ماست، تخم مرغ ها، وانیل، اسانس، بادام و شکر را مخلوط کنید و هم بزنید.   5. آرد و بیکینگ پودر و پودر بادام و نمک را درون کاسه دیگری مخلوط کرده و الک کنید و مواد بیفزایید و با همزن برقی بزنید تا یکدست شود.   6. روغن آفتاب گردان را به تدریج و کم کم به مایه کیک اضافه کنید (توجه داشته باشید به تدریج)، مواد را به مدت 3 دقیقه با همزن برقی بزنید تا خوب ترکیب شوند.   7. مایه کیک را درون قالب ریخته به مدت تقریبی 35 تا 45 دقیقه درون فر قرار دهید تا بپزد.   8. بعد از اطمینان از پخت، کیک را از فر خارج کرده و اجازه دهید بر روی پنجره توری خنک شود. طرز تهیه گلیز: 1. در کاسه ای کوچک رنده پوست پرتقال و ژله حل شده در آب و پودر شکر و وانیل را با همزن دستی مخلوط کنید.   2. بعد از خارج کردن کیک از قالب و خنک شدن آن، توسط قلمو سطح کیک را آغشته به گلیز کنید.   3. بادام پرک تست شده را روی آن بریزد تا کامل سطح کیک را بپوشاند.   4. سپس مقداری پودر شکر اضافی را روی سطح بادام ها الک کنید.