counter create hit
آشپزی

نظر ها:

مطالب مرتبط:
مرغ شکم پر  - طرز تهیه مرغ شکم پر با قارچ

مرغ شکم پر - طرز تهیه مرغ شکم پر با قارچ

مرغ شکم پر - طرز تهیه مرغ شکم پر با قارچ - آکا سایت آشپزیبخش کباب ، غذاهای گوشتی ،انواع کباب ایرانی آکایران ...

طرز تهیه فیله ماهی هندی با گشنیز

طرز تهیه فیله ماهی هندی با گشنیز

طرز تهیه فیله ماهی هندی با گشنیز -آکا سایت آشپزیبخش غذاهای دریایی، غذا با ماهی، غذای دریایی، آموزش پخت غذای دریایی طرز ...

طرز تهیه ماهی قزل آلا پخته در فر

طرز تهیه ماهی قزل آلا پخته در فر

طرز تهیه ماهی قزل آلا پخته در فر -آکا سایت آشپزیبخش غذاهای دریایی، غذا با ماهی، غذای دریایی، آموزش پخت غذای دریایی طرز تهیه ماهی قزل آلا ...

سفره سامورایی، جادوی سلامتی

سفره سامورایی، جادوی سلامتی

سفره سامورایی، جادوی سلامتی - آکا سایت آشپزیبخش غذاهای ژاپنی آکاایران به نقل از مجله زندگی ایده آل: برای ژاپنی‌ها همه چیز قاعده ...

روش تهیه املت اسپانیایی

روش تهیه املت اسپانیایی

روش تهیه املت اسپانیایی -آکا سایت آشپزیبخش غذاهای اروپایی روش تهیه ...

مرغ شکم پر (با توضیحات و نکات پخت )

مرغ شکم پر (با توضیحات و نکات پخت )

مرغ شکم پر (با توضیحات و نکات پخت ) -آکا سایت آشپزیبخش سفره آرایی ، میوه آرایی ، آموزش سفره آرایی آکاایران: اگه از طرفدارای مرغ ...

انواع پلوهای مخلوط بدون گوشت (۲)

انواع پلوهای مخلوط بدون گوشت (۲)

برترین ها: قاطي پلو ها انواع و اقسام دارند ولي وقتي قرار است بدون گوشت سرو شوند، مي شود برايشان سنگ تمام گذاشت. در این مطلب طرز تهیه چند نوع قاطی پلوی خوشمزه و  بدون گوشت را با شما به اشتراک میگذاریم.     ته‌چين هويج   مواد لازم     500 ...

خوراک گوشت و سبزیجات یک غذای ساده و خوش طعم

خوراک گوشت و سبزیجات ، غذای ساده و خوش طعمی است که پیشنهاد می‌کنیم حتما امتحان کنید.میزان سرو: ۴ نفرمدت زمان آماده سازی: ۳۰ دقیقهمدت زمان پخت: ۲ ساعتمواد لازم خوراک گوشت و سبزیجات:گوشت گوسفندی (خردشده ...

شیرین پلو با مرغ، غذای اعیانی

شیرین پلو با مرغ، غذای اعیانی

وب‌سایت ایران کوک: امروز برای کسانی که عاشق غذاهای شیرین هستند یک پیشنهاد عالی داریم. برای ناهار امروز شیرین پلو را به شما پیشنهاد می کنیم. جز اینکه غذای فوق العاده خوشمزه ای است، در دسته غذاهای اعیانی هم قرار میگیرد. مواد لازم:     برنج 1 کیلو ...

دو فینگر فود مجلسی : راتای مرغ و گردو و راتای ژامبون و سیب زمینی

دو فینگر فود مجلسی : راتای مرغ و گردو و راتای ژامبون و سیب زمینی

فینگر فودها جزو غذاها و پیش غذاهای محبوب مهمانی ها و جشن تولدها هستند. سینی های فینگر فود مجلسی بسیار متنوعند و به شکل های مختلف می توان آنها را طراحی کرد. در بخش آموزش آشپزی طرز تهیه راتای مرغ و گردو و راتای ژامبون و سیب زمینی که دو فینگر فود ...

پیش غذای عربی با بادمجان

پیش غذای عربی با بادمجان

مجله سرآشپز - سمیه دیندار: این بادمجان‌های رول شده همراه با تخم مرغ و پنیر یک پیش غذای خوشمزه عربی است که طرز تهیه آن را آورده ایم.مواد مورد نیاز بادنجان بزرگ: 2 عدد تخم مرغ (آب پز و دو نیم شده): 4 عدد پنیر ریکوتا (کم ...

چگونه شور درست کنیم

چگونه شور درست کنیم

ترشی و شور یکی از چاشنی های ایرانیان و مخصوص پاییز و زمستان است. اگر شما هم قصد دارید برای پاییز و زمستان امسال ترشی و شورهایی خوش طعم درست کنید به شما پیشنهاد می کنیم از این نکته ها حتما استفاده کنید. آسمونی در این بخش طرز تهیه شور ...

طرز تهیه دلمه مرغ

طرز تهیه دلمه مرغ

مواد لازم:   ران مرغ ۴ عدد کنسرو ذرت نخود فرنگی و هویج باهم  ۱ پیمانه روغن زیتون ۴ قاشق سوپ خوری ...

آموزش درست کردن دمنوش مفید لیمو پرتقال

آموزش درست کردن دمنوش مفید لیمو پرتقال  اگر به دنبال تهیه بهترین و خوشمزه ترین دمنوش ها هستید امروز ما بشما آموزش تهیه دمنوش لیمو پرتقال را ارائه می دهیم. یکی از لذت بخش ترین چیزهایی که در فصل زمستان می چسبد و برای ...

بلدرچین با سس بادام

طرز تهیه بلدرچین با سس بادام بادام به‌دلیل داشتن منیزیم بالا می‌تواند حساسیت انسولینی را افزایش دهد و درنهایت به ‌بهبود روند ورود گلوکز به داخل سلول کمک کند؛همچنین مصرف بادام به‌دلیل داشتن اسیدهای چرب مفید، در کاهش کلسترول بد و فشارخون بالا که هر دو ...

طرز تهیه آش انار با سبزیجات معطر

طرز تهیه آش انار با سبزیجات معطر

وب سایت پیمونه:  طعم ترش آش انار به همراه عطر سبزیجات معطر هوادارانی دارد که این آش را بهترین آش ایرانی میدانند. رب انار مرغوب و سبزیجات تازه را در این غذا فراموش نکنید. مواد لازم:      آب گوشت 1 لیتر     پیاز 1 عدد ...

طرز تهیه 5 بهترین سس سالاد

طرز تهیه 5 بهترین سس سالاد

مجله اینترنتی کمونه (Kamooneh.com) : در زیر دستوراتی سالم، بسیار ...

نکته! این مطلب توسط هوش مصنوعی ایجاد شده است. لطفا نظر خود را در رابطه به این مطلب در صفحه تماس با ما در میان بگذارید.

دستور پخت کیک بادام,

دستور پخت کیک بادام فرانسوی

ماهانه کیک و شیرینی: در این محصول چگونه برای آماده سازی یک کیک با طعم بادام را به شما آموزش و.... طعم بادام اطراف کیک را در رای دادن شما می خواهید.مواد لازم: شیر: سه چهارم فنجان شکر دانه ریز: یک دوم پیمانه صفحه اصلی: 4 عدد آرد: یک دوم پیمانه پودر بادام: سه چهارم پیمانه بیکینگ پودر: 3 قاشق چای خوری نمک: سه چهارم قاشق چای خوری وانیل شکری: 2 قاشق چای خوری روغن آفتابگردان: سه چهارم پیمانه اسانس بادام: یک دوم قاشق چای خوری مواد لازم جهت گلیز: پودر شکر: سه چهارم پیمانه بادام پرک تست شده: یک دوم پیمانه رنده پوست پرتقال: 1 قاشق چای خوری پودر ژله نارنجی: 3 قاشق سوپ خوری وانیل مایع: 1 قاشق چای خوری     طرز تهیه: 1. کف و دیواره قالب گرد به قطر 22 سانتی متر را چرب کنید.   2. کف قالب را کاغذ روغنی بیندازید.   3. بادام پرک را روی سینی فر بریزید به مدت تقریبی 10 تا 15 دقیقه (تا زمانی که بادام ها طلایی رنگ شوند) در دمای 180 درجه سانتی گراد قرار دهید تا تست شود و خامی آن گرفته شود.   4. درون کاسه همزن، ماست، تخم مرغ ها، وانیل، اسانس، بادام و شکر را مخلوط کنید و هم بزنید.   5. آرد و بیکینگ پودر و پودر بادام و نمک را درون کاسه دیگری مخلوط کرده و الک کنید و مواد بیفزایید و با همزن برقی بزنید تا یکدست شود.   6. روغن آفتاب گردان را به تدریج و کم کم به مایه کیک اضافه کنید (توجه داشته باشید به تدریج)، مواد را به مدت 3 دقیقه با همزن برقی بزنید تا خوب ترکیب شوند.   7. مایه کیک را درون قالب ریخته به مدت تقریبی 35 تا 45 دقیقه درون فر قرار دهید تا بپزد.   8. بعد از اطمینان از پخت، کیک را از فر خارج کرده و اجازه دهید بر روی پنجره توری خنک شود. طرز تهیه گلیز: 1. در کاسه ای کوچک رنده پوست پرتقال و ژله حل شده در آب و پودر شکر و وانیل را با همزن دستی مخلوط کنید.   2. بعد از خارج کردن کیک از قالب و خنک شدن آن، توسط قلمو سطح کیک را آغشته به گلیز کنید.   3. بادام پرک تست شده را روی آن بریزد تا کامل سطح کیک را بپوشاند.   4. سپس مقداری پودر شکر اضافی را روی سطح بادام ها الک کنید.