counter create hit
آشپزی

نظر ها:

مطالب مرتبط:

دستور پخت پلو گوجه با مرغ بریان

1- فر را روی حرارت 175 درجه سانتی گراد (350 درجه فارنهایت) گرم کنید. به گزارش آکاایران: 2- مرغ را نمک و فلفل بزنید روغن را در قابلمه ای گرم  کرده و مرغ را ...

طرز تهیه فیله ماهی سوخاری

طرز تهیه فیله ماهی سوخاری

طرز تهیه فیله ماهی سوخاری -آکا سایت آشپزیبخش غذاهای دریایی، غذا با ماهی، غذای دریایی، آموزش پخت غذای دریایی طرز تهیه ...

طرز تهیه ماهی قزل آلا پخته در فر

طرز تهیه ماهی قزل آلا پخته در فر

طرز تهیه ماهی قزل آلا پخته در فر -آکا سایت آشپزیبخش غذاهای دریایی، غذا با ماهی، غذای دریایی، آموزش پخت غذای دریایی طرز تهیه ماهی قزل آلا ...

طرز تهیه کته مرغ

اول پیاز خرد کرده با نصف کره تقت میدیم تا سبک شه بعدش سینه مرغ و با آب میزاریم می پزه بعد از طبخ مرغ هارو ریش ریش میکنیم برنج ...

نکاتی جالب در مورد پخت کیک و شیرینی

وب سایت سوران: همه ما تا به حال حتی برای یکبار هم که شده شیرینی یا کیک درست کرده ایم، شاید هم در این کار حرفه ای باشیم، اما همیشه برای هر کاری ریزه کاری هایی وجود دارد که دانستن آنها می تواند خیلی ...

ماهی کارتونی با لیمو

ماهی کارتونی با لیمو

ماهی کارتونی با لیمو -آکا سایت آشپزیبخش سفره آرایی ، میوه آرایی ، آموزش سفره آرایی ماهی کارتونی با ...

سفره سامورایی، جادوی سلامتی

سفره سامورایی، جادوی سلامتی

سفره سامورایی، جادوی سلامتی - آکا سایت آشپزیبخش غذاهای ژاپنی آکاایران به نقل از مجله زندگی ایده آل: برای ژاپنی‌ها همه چیز قاعده ...

طرز تهیه املت هندی,ساده و خوشمزه

طرز تهیه املت هندی,ساده و خوشمزه

طرز تهیه املت هندی,ساده و خوشمزه -آکا سایت آشپزیبخش غذاهای اروپایی طرز تهیه املت ...

طرز تهیه رولت لذیذ مرغ حلقه ایی

طرز تهیه رولت لذیذ مرغ حلقه ایی

طرز تهیه رولت لذیذ مرغ حلقه ایی -آکا سایت آشپزیبخش کباب ، غذاهای گوشتی ،انواع کباب ایرانی   ...

طرز تهیه تست فرانسوی شکم پر

طرز تهیه این صبحانه خوشمزه آسان است و حتما از طعم آن لذت می برید. مواد لازم برای تست فرانسوی شکم پر 3 عددموز 2 قاشق غذاخوری عسل 100 گرم گردو 4 عددنان تست 4 عددتخم مرغ 1 فنجان شیر 1 قاشق غذاخوری کره به میزان لازم  پودر قند به میزان لازم ماست طرز ته ...

طرز تهیه اسپاگتی بلونز

طرز تهیه اسپاگتی بلونز

ماهنامه سفره ایرانی - راضیه عمادی: سس بلونزه (Bolognese sauce) نوعی سس پاستا با پایه گوشت از ایتالیا و شهر بولونیا است که با اسپاگتی سرو میشود.میزان سرو: 4 نفرمواد لازم: گوشت چرخ کرده: 500 گرم ...

استیك مرغ زعفرانی و نان سنگك

استیك مرغ زعفرانی و نان سنگك

مجله زندگی ایده آل: در ایران بهتر است ران گوسفند در خورش استفاده شود و مرغ و گوشت گوساله برای تهیه كباب مصرف شود. نان سنگك هم علاوه بر خوشمزگی، سبوس‌دار است و رژیمی است. در این مطلب طرز تهیه استیک مرغ با نان سنگک سرخ شده و سس ماست را برایتان آورده ایم. ...

رول شکلات و قهوه؛ عصرانه ای با عطر قهوه!

رول شکلات و قهوه؛ عصرانه ای با عطر قهوه!

ماهنامه کیک و شیرینی: رول شکلات و قهوه یک عصرانه خوش طعم برای عاشقان قهوه است که پیشنهاد میکنیم آن را در عصرهای زمستانی با چای میل کنید.   میزان سرو: 6 نفرمواد لازم: شکلات تلخ: 120 گرم پودر قهوه: ...

4 روش برای گرفتن تلخی بادمجان

4 روش برای گرفتن تلخی بادمجان

خیلی وقت ها هست که از ترس تلخ بودن بادمجون هایی که تو بازار میبینیم ممکنه طرفشون نریم و نخریمشون به طور کلی بهتره بادمجون های قلمی و تازه رو برای خرید انتخاب کنیم تا احتمال تلخ بودنشون کمتر باشه و همچنین بادمجون هایی که دونه هایی ریز و همرنگ گوشت بادم ...

نکته! این مطلب توسط هوش مصنوعی ایجاد شده است. لطفا نظر خود را در رابطه به این مطلب در صفحه تماس با ما در میان بگذارید.

دستور العمل استیک مرغ

دستور پخت استیک مرغ

بالا: استیک مرغ یکی از انواع غذاهای خوشمزه توت فرنگی است که اغلب یا در مردم به شما کباب و یا سرخ شده در روغن. این مواد غذایی خوشمزه همسایه سبزیجات معطر پخته شده و سیب زمینی میل کنید. یا با نان سرخ شده و ماست و خامه را امتحان کنید. چوب مرغ در کشورهای مختلف آماده سازی می شود و با نوشیدنی های مختلف می توان آن را میل کرد. در اینجا دستور پخت استیک مرغ به دو روش را برایتان آورده ایم. استیک مرغ با سبزیجاتمواد لازم     سینه مرغ بدون استخوان : ۴ عدد     پیاز : ۱ عدد     فلفل دلمه ای رنگی : ۱ عدد     رب : ۲ قاشق غذاخوری     زعفران دم کرده به میزان لازم     نمک و فلفل به میزان لازم     روغن به میزان لازم     آبلیمو : ۱/۲ پیمانه     هویج : ۱عدد طرز تهیه ابتدا سینه مرغ را با بیفتک کوب مخصوص کوبیده و آن را با پیاز ریز شده و نمک و فلفل و آبلیمو و زعفران به مدت ۲ ساعت در درون ظرفی قرار دهید تا بافت مرغ نرم شده و طعم خوبی را به خود بگیرد. سپس فلفل دلمه ای و هویج را کاملا ریز کرده و به همراه پیاز سرخ نمایید. پس از آن رب را به این مخلوط اضافه کرده و آن را خوب هم بزنید.   درون ماهی تابه را به وسیله کمی روغن چرب کرده و سینه مرغ را در داخل آن قرار داده تا دو طرف آن خوب کباب شود سپس مخلوط را به آن اضافه کرده و با هم ترکیب کنید و در مرحله آخر آن را از روی حرارت بردارید.   نکات طلایی پخت استیک مرغ1. در طرز تهیه استیک مرغ سعی کنید تا سینه مرغ خیلی پخته نشود تا بافت مرغ نرم مانده و به صورت آب دار کباب شود. 2. این غذا برای افرادی که خوردن گوشت قرمز برای آن ها ممنوع است، مناسب است. 3. استیک مرغ را می توانید در وعده شام و نهار میل نمایید. پس از آن که استیک ها آماده شدند می توانید آن ها را در داخل ظرف مناسبی قرار داده و با جعفری خورد شده و سیب زمینی سرخ شده و خیار شور و .. تزئین نمایید          استیک مرغ زعفرانی با نان سنگک و سس ماست مواد لازم برای 2 نفر:     سینه مرغ : 2 عدد     پیاز متوسط : یك عدد، رنده شده     زعفران دم‌كرده : 6 قاشق غذاخوری     روغن مایع  : 2 قاشق غذاخوری     آبلیمو :   4قاشق غذاخوری     نمك و فلفل سیاه : به میزان لازم مواد لازم برای سس ماست:     ماست خامه‌ای : نیم پیمانه     خیارشور متوسط : یك عدد، نگینی     سس خردل : یك قاشق غذاخوری     آبلیمو :   4قاشق غذاخوری     نعناع ساطوری : 2 قاشق غذاخوری     نان سنگك :  نصف،خرد شده       روش تهیه:1.  هر نصف سینه مرغ را كمی بكوبید تا ضخامتش یكنواخت شود.2. آب پیاز رنده شده را با آبلیمو، روغن مایع، زعفران و نمك و فلفل مخلوط كنید.3. سینه مرغ را با چاقو چند سوراخ كرده و حداقل 2 ساعت در مایه زعفران بخوابانید.4. روغن را در تابه روی شعله متوسط داغ كرده و سینه‌های مرغ را 15 دقیقه در آن سرخ كنید تا روی آن برشته و مغز آن پخته شود. مرغ را از تابه درآورده و كنار بگذارید.5.  تكه‌‌های نان را در تابه سرخ كنید تا برشته شوند. ماست، خیارشور، سس خردل و آبلیمو را با نعناع ساطوری شده مخلوط كرده و نمك و فلفل بپاشید.6.  مرغ و تكه‌های نان را در ظرف كشیده و سس را روی آن داده و سرو كنید.نکات:1.  به جای مرغ از راسته گوساله بیات شده هم می‌توانید استفاده كنید. اما به جای خواباندن در مایه آن را كباب كرده و 2 دقیقه قبل از برداشتن از روی آتش دوباره گوشت را در مایه زعفران بغلتانید.2. می‌توانید به جای نعناع ساطوری شده از نعناع خشك استفاده كنید.3.  می‌توانید به سس ماست پیازچه یا خیار ساطوری شده اضافه كنید.