counter create hit
آشپزی

نظر ها:

مطالب مرتبط:
دستور پخت بادمجان عثمانی

دستور پخت بادمجان عثمانی

مجله سرآشپز - ریما بردی: بادمجان در مطبخ عثمانی یک سبزی سلطنتی به‌شمار می‌رفت. آشپز‌های دربار عثمانی برای یافتن طعم و لذت‌های جدید، به بادمجان توجه خاصی نشان می‌دادند. آنان برای راضی کردن خاندان عثمانی، بیشتر از بادمجان برای ابداع غذاهای جدید، استفاده می‌کردند. ...

فیلم: ۷ مدل تزئین کاپ کیک

فیلم: ۷ مدل تزئین کاپ کیک

برترین ها: در این ویدیو به شما یاد میدهیم که چگونه کاپ کیک های خوشمزه را تزئین کنید.   [iframe]  در صورت پخش نشدن ویدئو بر روی تصویر زیر کلیک کنید.   ...

طرز تهیه چیز کیک توت فرنگی عاشقانه

طرز تهیه چیز کیک توت فرنگی عاشقانه

دسرهای قلبی که خودتان درست می کنید یکی از بهترین ایده ها برای پذیرایی از کسانی است که دوست شان دارید. این بار با توت فرنگی یک دسر قلبی جذاب درست کنید. چیزکیک توت فرنگیچیزکیک توت فرنگی ,دسرهای قلبی که خودتان درست می کنید یکی از بهت ...

طرز تهیه دسر انجیر

دسر انجیز دسر ساده و خوشمزه ای است که زمان کوتاهی آماده می شود.  مواد لازم برای دسر انجیر  انجیر بزرگ و سیاه گردوی خرد شده عسل پودر پسته طرز تهیه دسر انجیر  انجیرهای بزرگ و سیاه رو با چاقو برش می زنیم و کمی گردوی خرد شده روشون می ریزیم و حدود ٧ دقیقه توی ...

با این کیک سورپرایز، عشقتان را غافلگیر کنید!

یک قاشق پر فراستینگ به کیک اضافه کنید. در صورت نیاز بیشتر بریزید تا مواد کاملا خمیری شود. نوشته با این کیک سورپرایز، عشقتان را غافلگیر کنید! اولین بار در آشپزی و شیرینی پزی پدیدار شد. ...

طرز تهیه کیک نعنا

   مواد لازم برای کیک نعنا  آرد :150 گرم شکر :100 گرم نعنا تازه :100 گرم کره نرم :100 گرم تخم مرغ :2 عدد لیمو ترش کوچک :2 عدد (آب لیمو و رنده پوست آن) بیکینگ پودر :2 قاشق چایخوری  طرز تهیه کیک نعنا  فر را با دمای 180 درجه روشن می کنیم تا گرم ...

طرز تهیه سالاد لوبیا

طرز تهیه سالاد لوبیا که غذایی بسیار لذیذ و مغذی است را در بخش آشپزی تاپ ناز آموزش می دهیم. مواد لازم برای سالاد لوبیا  برگ ریحان :به مقدار لازم گوجه فرنگی :2 عدد کنسرو لوبیا :یک عدد ریحان خرد شده :یک قاشق غذاخوری پیاز خرد شده :1/4 فنجان خیار خرد شده :3/4 ف ...

نوشته  اولین بار در آموزش آشپزی و شیرینی پزی | آشپزی با ایران کوک پدیدار شد.

نوشته اولین بار در آموزش آشپزی و شیرینی پزی | آشپزی با ایران کوک پدیدار شد.

مصرف غذاهای دریایی همیشه از طرف پزشکان و متخصصان تغذیه توصیه شده است. میگو هم...

مینی کیک های شیر عسلی

مینی کیک های شیر عسلی

افسانه ظروفی   ...

طرز تهیه بستنی انبه و ماست خانگی

طرز تهیه بستنی انبه و ماست خانگی

هرچند بعضی ها خوردن بستنی را محدود به گرمای هوا کرده اند اما تجربه یک بستی خوشمزه در ...

طرز تهیه ی شیرینی زنجبیلی

طرز تهیه ی شیرینی زنجبیلی

اختصاصی تابناک باتو؛ امروز تصمیم داریم شما را با روش تهیه‌ی یک نوع شیرینی ساده با طعم زنجبیل، آشنا کنیم. برای آشنایی با مواد اولیه و روش پخت این شیرینی خوشمزه، با ما همراه باشید. مواد لازم: ...

طرز تهیه کیک پوره سیب

کیک پوره سیب را می توانید در وعده صبحانه میل کنید. طعم این کیک شبیه به کیک قهوه است و خوردن آن با قهوه بسیار دلچسب می باشد. دستور تهیه این کیک خوشمزه را می خوانید. مواد لازم برای کیک پوره سیب شکر: 2 فنجان روغن: یک فنجان تخم مرغ: 2 عدد پوره سیب: 2 … ...

طرز تهیه سالاد تاکو لقمه ای

مواد لازم برای سالاد تاکو لقمه ای 440 گرم کنسرو لوبیا قرمز 2 قاشق چای خوری روغن زیتون 1 قاشق چای خوری زیره 1/4 قاشق چای خوری پودر چیلی 1/2 قاشق چای خوری نمک 3 عددگوجه فرنگی 6 عددنان ترتیلا 1 پیمانه پنیر چدار 6 عددبرگ کاهو 1 عددآووکادو 1 عددانبه طرز ته ...

طرز تهیه سوپ لپه

در این مطلب طرز تهیه سوپ لپه که سوپی مقوی است را آموزش می دهیم. مواد لازم برای سوپ لپه گوشت قرمز 2 عدد (گوشت استخوان دار گوسفند) فلفل سیاه به میزان لازم نمک به میزان لازم سبزیجات به مقدار لازم سیر 1 حبه بزرگ (نصف شده) هویج 1 عدد بزرگ (خرد شده) تره فرن ...

سوفله شکلات تلخ دسر خوشمزه فرانسوی

خامه، نشاسته ذرت، پودر کاکائو و شکلات تلخ را در ظرف مناسبی روی حرارت ملایم قرار دهید تا مواد کاملا حل شوند. نوشته سوفله شکلات تلخ دسر خوشمزه فرانسوی اولین بار در آشپزی و شیرینی پزی پدیدار شد. ...

طرز تهیه مینی  تارت شکلاتی

طرز تهیه مینی تارت شکلاتی

مینی تارت های شکلاتی، خوشمزه های کوچولویی هستند برای شمایی که به شکلات علاقه دارید. زودتر دست به کار شوید.

[wpdreams_ajaxsearchlite]

نوشته [wpdreams_ajaxsearchlite] اولین بار در آموزش آشپزی و شیرینی پزی | آشپزی با ایران کوک پدیدار شد.

نکته! این مطلب توسط هوش مصنوعی ایجاد شده است. لطفا نظر خود را در رابطه به این مطلب در صفحه تماس با ما در میان بگذارید.

دستور العمل استیک مرغ

دستور پخت استیک مرغ

بالا: استیک مرغ یکی از انواع غذاهای خوشمزه توت فرنگی است که اغلب یا در مردم به شما کباب و یا سرخ شده در روغن. این مواد غذایی خوشمزه همسایه سبزیجات معطر پخته شده و سیب زمینی میل کنید. یا با نان سرخ شده و ماست و خامه را امتحان کنید. چوب مرغ در کشورهای مختلف آماده سازی می شود و با نوشیدنی های مختلف می توان آن را میل کرد. در اینجا دستور پخت استیک مرغ به دو روش را برایتان آورده ایم. استیک مرغ با سبزیجاتمواد لازم     سینه مرغ بدون استخوان : ۴ عدد     پیاز : ۱ عدد     فلفل دلمه ای رنگی : ۱ عدد     رب : ۲ قاشق غذاخوری     زعفران دم کرده به میزان لازم     نمک و فلفل به میزان لازم     روغن به میزان لازم     آبلیمو : ۱/۲ پیمانه     هویج : ۱عدد طرز تهیه ابتدا سینه مرغ را با بیفتک کوب مخصوص کوبیده و آن را با پیاز ریز شده و نمک و فلفل و آبلیمو و زعفران به مدت ۲ ساعت در درون ظرفی قرار دهید تا بافت مرغ نرم شده و طعم خوبی را به خود بگیرد. سپس فلفل دلمه ای و هویج را کاملا ریز کرده و به همراه پیاز سرخ نمایید. پس از آن رب را به این مخلوط اضافه کرده و آن را خوب هم بزنید.   درون ماهی تابه را به وسیله کمی روغن چرب کرده و سینه مرغ را در داخل آن قرار داده تا دو طرف آن خوب کباب شود سپس مخلوط را به آن اضافه کرده و با هم ترکیب کنید و در مرحله آخر آن را از روی حرارت بردارید.   نکات طلایی پخت استیک مرغ1. در طرز تهیه استیک مرغ سعی کنید تا سینه مرغ خیلی پخته نشود تا بافت مرغ نرم مانده و به صورت آب دار کباب شود. 2. این غذا برای افرادی که خوردن گوشت قرمز برای آن ها ممنوع است، مناسب است. 3. استیک مرغ را می توانید در وعده شام و نهار میل نمایید. پس از آن که استیک ها آماده شدند می توانید آن ها را در داخل ظرف مناسبی قرار داده و با جعفری خورد شده و سیب زمینی سرخ شده و خیار شور و .. تزئین نمایید          استیک مرغ زعفرانی با نان سنگک و سس ماست مواد لازم برای 2 نفر:     سینه مرغ : 2 عدد     پیاز متوسط : یك عدد، رنده شده     زعفران دم‌كرده : 6 قاشق غذاخوری     روغن مایع  : 2 قاشق غذاخوری     آبلیمو :   4قاشق غذاخوری     نمك و فلفل سیاه : به میزان لازم مواد لازم برای سس ماست:     ماست خامه‌ای : نیم پیمانه     خیارشور متوسط : یك عدد، نگینی     سس خردل : یك قاشق غذاخوری     آبلیمو :   4قاشق غذاخوری     نعناع ساطوری : 2 قاشق غذاخوری     نان سنگك :  نصف،خرد شده       روش تهیه:1.  هر نصف سینه مرغ را كمی بكوبید تا ضخامتش یكنواخت شود.2. آب پیاز رنده شده را با آبلیمو، روغن مایع، زعفران و نمك و فلفل مخلوط كنید.3. سینه مرغ را با چاقو چند سوراخ كرده و حداقل 2 ساعت در مایه زعفران بخوابانید.4. روغن را در تابه روی شعله متوسط داغ كرده و سینه‌های مرغ را 15 دقیقه در آن سرخ كنید تا روی آن برشته و مغز آن پخته شود. مرغ را از تابه درآورده و كنار بگذارید.5.  تكه‌‌های نان را در تابه سرخ كنید تا برشته شوند. ماست، خیارشور، سس خردل و آبلیمو را با نعناع ساطوری شده مخلوط كرده و نمك و فلفل بپاشید.6.  مرغ و تكه‌های نان را در ظرف كشیده و سس را روی آن داده و سرو كنید.نکات:1.  به جای مرغ از راسته گوساله بیات شده هم می‌توانید استفاده كنید. اما به جای خواباندن در مایه آن را كباب كرده و 2 دقیقه قبل از برداشتن از روی آتش دوباره گوشت را در مایه زعفران بغلتانید.2. می‌توانید به جای نعناع ساطوری شده از نعناع خشك استفاده كنید.3.  می‌توانید به سس ماست پیازچه یا خیار ساطوری شده اضافه كنید.