counter create hit
تغذیه و رژیم غذایی

نظر ها:

مطالب مرتبط:
ادویه جات عمر را طولانی می کند

ادویه جات عمر را طولانی می کند

ادویه جات عمر را طولانی می کند  تاریخچه انواع فلفل‌ها ...

تکنیکی برای تسکین دهان بعد از خوردن فلفل

برخی افراد فلفل تند می خورند و به اصطلاح ککشان هم نمی گزد. اما برخی دیگر همانند من با خوردن فلفل تند آتش از دهانشان زبانه می کشد. در این صورت همگی سعی می کنیم با سر کشیدن یک لیوان آب آتش زبا ...

بهترین و بدترین پیش غذاها

بهترین و بدترین پیش غذاها

بدترین: شکوفه ی پیاز ( شکوفه ی پیاز سرخ کرده و ترد ) اگر طرفدار این غذا هستید خبر بدی برای شما دارم. یک وعده شکوفه ی پیاز سرخ شده در یک رستوران حدود 1949 کالری دارد. 161 گرم چربی و 4100 میلی گرم سدیم ( بیش از دو ...

تبلیغ الهام حمیدی برای دکتر پوست و مو و زیبایی اش

تبلیغ الهام حمیدی برای دکتر پوست و مو و زیبایی اش

عکس جدید الهام حمیدی الهام حمیدی بازیگر کشورمان عکس جدیدی از خودش را منتشر کرده است.این بازیگر ۴۰ ساله به تبلیغ برای دکتر پوست و مو و زیبایی اش پرداخته است! الهام حمیدی نوشت: ...

استفاده از متفورمین برای لاغری بی خطر است؟

استفاده از متفورمین برای لاغری بی خطر است؟

متفورمین چیست؟ متفورمین دارویی است که برای درمان افراد مبتلا به دیابت نوع 2 طراحی شده است. متفورمین را افراد مبتلا به پیش دیابت نیز می توانند به عنوان پیشگیری کننده استفاده کنند. متفور ...

رژیم گیاهخواری برای کاهش وزن

رژیم گیاهخواری برای کاهش وزن

آیا نمی توانید ۱۰ پوند اضافه وزن باقی مانده تان را کم کنید؟ یا کلا در کاهش وزن مشکل دارید؟ احساس شما را درک می کنیم. زمستان، فصل مناسبی برای اینکار نیست. شاید گیاهخواری، مشکل شما را حل کند. ...

ویژگی های شکلات خوب

ویژگی های شکلات خوب

بخش عمده تخلفاتی که در صنایع غذایی انجام می شود، به وسیله مردم قابل مشاهده و شناسایی نیست و حتما باید آزمایشگاه ...

خواص آناناس؛ ۱۰ فایده باورنکردنی این میوه خوشمزه برای سلامتی

کریستف کلمب در بازگشت از سفر جنوب آمریکا، آناناس را با خود به اروپا آورد. در آن زمان آناناس به عنوان یک میوه ی عجیب وغریب و خارق العاده شناخته می شد و فقط در مهمانی های خاص سرو می شد. اما امروزه پیداکردن آناناس در فروشگاه ها و خانه ی بیشتر مردم دنیا کار دشوار ...

تغذیه در ایام نوروز و حفظ سلامتی و تناسب اندام

تغذیه در ایام نوروز و حفظ سلامتی و تناسب اندام

رعایت نکردن تغذیه در ایام نوروز سبب ایجاد مشکلاتی همچون افزایش فشارخون، افزایش قند خون، افزایش چربی خون، افزایش وزن و خرابی دندان ها می شود. ...

 تغذیه نوروزی در برخی بیماری ها

با توجه به ایام نوروز تحریریه دنیای تغذیه برآن شد که مطالب کاربردی برای این ایام را در نظر بگی ...

ناخن های قویتر و مویی ضخیم تر با این غذاها

ناخن های قویتر و مویی ضخیم تر با این غذاها

مو و ناخن خود را تقویت کنید برای داشتن ظاهر خوب به همان اندازه که مراقبت بیرونی مهم است مراقبت از درون بدن و سلامت نیز اهمیت دارد. و ما تنها درباره پوست شما صحبت نمی کنیم. جاشوا زینچنر، مدیر تحقیق آرایشی و بهداشتی و بالینی ...

زرده تخم مرغ چگونه می تواند به زیبایی و تغذیه مو کمک کند؟

زرده تخم مرغ چگونه می تواند به زیبایی و تغذیه مو کمک کند؟

بررسی همانطور که می دانید زرده تخم مرغ یک توپ زرد رنگ است که در میان سفیده تخم مرغ قرار دارد. زرده تخم مرغ سرشار است از مواد مغذی و پروتئین هایی مانند بیوتین، فولات، ویتامین A و ویتامین D. ...

آیا داروهای خارجی با افزایش نرخ ارز گران می شوند؟

رئیس فراکسیون غذا و دارو مجلس، با انتقاد از نوسانات کنونی نرخ ارز از آن تحت عنوان مانعی در مسیر واردات دارو و عامل ایجاد مشکل در چرخه مالی صنعت داروسازی یاد کرد. ...

فواید خوردن موز سیاه شده

موز علاوه بر خوشمزه بودن فواید سلامتی زیادی دارد مخصوصا موزهای سیاه شده. به گزارش دیدار امروز از جام جم آنلاین ، همه میگن خوردن یک سیب در روز شما را از پزشک دور می کند، اما من می گویم خوردن یک موز در روز شما را از پزشک ...

نکته! این مطلب توسط هوش مصنوعی ایجاد شده است. لطفا نظر خود را در رابطه به این مطلب در صفحه تماس با ما در میان بگذارید.

انواع شیرین کننده ها در صنایع غذایی

انواع شیرین کننده‏ ها در صنایع غذایی

انواع شیرین کننده ها در صنایع غذایی - 3در بخش اول و دوم این است که بیشتر در مورد شیرین کننده های طبیعی و شیرین مصنوعی توضیح داده شد. در حال حاضر دو نوع دسر های شیرین دیگر مواد تصفیه مشروبات الکلی می تواند معرفی نماید. انواع شیرین کننده ها در صنایع غذایی شیرین کننده های تصفیه شده:1 - شکر سفید:این محصول تحت نام ساکارز قند و شکر و جنسیتی و شکر تصفیه شده یا با عرض پوزش عرضه شده است. این محصول یک نوشیدنی در حال حاضر و یا در خانه.2 - شکر خام:شکر شکر خام مراحل تصفیه کامل از کار را انجام نمی که قند, قند درشت و سفید و رنگ قهوه.زیرا قند حاوی باکتری ها و مخمرها یا حشرات. کارخانجات صنایع غذایی عمدتا پس از تصفیه و تا حدودی خالص سازی آن، از این محصول استفاده می‏ کنند و محصولاتی نظیر شکر دمرارا، توربینادو و ماسکووادو را عرضه می ‏کنند.3- شکر قهوه‏ای:از اضافه کردن ملاس به شکر سفید تهیه می ‏شود.4- شکر قنادی (پودری):به این نوع شکر مقداری نشاسته ذرت اضافه می ‏شود تا از ایجاد کلوخه در آن جلوگیری گردد.شیرین کننده های تصفیه شده5- شربت ذرت:به عنوان HFCS نیز شناخته می ‏شود. بسیار محلول بوده و محصولات نانوایی ‏ای که با آن تهیه می ‏شوند نرم ‏تر از آن هایی است که با شکر تولید می ‏شوند. HFCS  شیرین و گران است و از تبدیل گلوکز به فروکتوز در نشاسته ذرت حاصل می ‏گردد. این ماده را می ‏توان به میوه ‏های فریز و قوطی شده، نوشیدنی‏ ها، شربت‏ ها و غذاهای بسته ‏بندی شده دیگر اضافه کرد.از اثرات این شربت می ‏توان به کاهش کریستالیزاسیون، افزایش طعم، کاهش ایجاد کف، افزایش نقطه انجماد، افزایش غشاء اسمزی، کاهش ویسکوزیته و ... در محصول تولیدی اشاره کرد.6- دکستروز:فرمی از گلوکز است که از نشاسته ی ذرت تولید می ‏شود و در صنایع غذایی کاربرد دارد.7- ملاس:شربتی تیره و سنگین است که در جریان پروسه شکر تولید شده و طعمی قوی دارد. این محصول منبع خوبی از منگنز (4/48 میلی ‏گرم) نیز به حساب می ‏آید.الکل‏ های قندی:مانیتول، سوربیتول و زایلیتول (یا گزیلیتول) از جمله این موارد هستند. الکل ‏های قندی در برچسب غذایی کیک ‏ها و آبنبات‏ های سخت تحت عنوان Sugar free عنوان شده‏ اند.sugar free1- سوربیتول:سوربیتول فرم الکلی ساکارز است که در میوه‏ ها و سبزی ‏ها به طور طبیعی موجود بوده و از شربت ذرت به دست می ‏آید.2- مانیتول:فرم الکلی مانوز است که در آناناس، زیتون، سیب ‏زمینی شیرین و هویج به طور طبیعی وجود دارد. از علف‏ های دریایی استخراج شده و در غذاهای رژیمی مصرف می‏ شود.3- زایلیتول (قند چوب):فرم الکلی زایلوز(گزیلوز) است و به عنوان شیرین‏ کننده در آدامس‏ ها و غذاهای رژیمی استفاده می ‏شود.نکته:الکل‏ های قندی در غذاهای بدون قند، آبنبات‏ ها، کیک‏ ها و آدامس‏ ها و نوشیدنی ‏های رقیق استفاده می‏ شوند و در تولید غذاهای خانگی به مصرف نمی‏ رسند.جمع ‏بندیشیرین‏ کننده‏ ها از افزودنی ‏های پُرکاربرد در صنایع‏ غذایی هستند که امروزه بسته به نیاز، از انواع مختلف آن ها در تولید مواد غذایی استفاده می ‏شود.این واقعیت که شکر به عنوان یک تشدید‏ کننده ی طعم، علاوه بر بهبود رنگ با کم کردن فعالیت آبی به عنوان یک نگهدارنده در صنایع غذایی نیز عمل می‏ کند، سبب شده تا در جایگزین کردن آن با سایر شیرین کننده ها ا دقت بیشتری به عمل آید.سایر شیرین کننده ها ا امروزه اغلب به صورت مخلوط، مصرف می ‏شوند تا طعم و مزه ی دلخواه از آن ها به دست آید و نیاز بیماران به غذاهای رژیمی و بدون قند با طعم و مزه ی مناسب، به خوبی بر طرف گردد.منبع:تبیانویرایش و تلخیص:میهن مگ