counter create hit
آشپزی

نظر ها:

مطالب مرتبط:
وافل کره قهوه ای با سیب دارچینی

وافل کره قهوه ای با سیب دارچینی

وافل کره قهوه ای با سیب دارچینی وافل کره قهوه ای با سیب دارچینی زمان آماده سازی : 20 دقیقه ...

طرز تهیه تخم مرغ و اسفناج در نان همبرگر

اسفناج را شسته و خرد میکنیم در قابلمه پیاز خرد شده , اسفناج , رب و آب ریخته می شود و میپزیم داخل نان همبرگر را مثل کاسه در می آوریم داخلش را روغن زیتو ...

سیب زمینی آکاردئونی پنیری

سیب زمینی آکاردئونی پنیری

سیب زمینی آکاردئونی پنیری زمان آماده سازی : 10 دقیقه زمان پخت : ...

دستور پخت گشنیز ماهی

ماهی ها را به صورت مکعبی خرد کرده ادویه ها روغن زیتون و سیر خرد شده را به آن افزوده و به مدت پنج الی شش ساعت در یخچال می گذاریم. یک ربع قبل از طبخ نمک و  آبلیمو را به ماهی اضافه ...

طرز تهیه سالاد زمستانی لبو و کلم

طرز تهیه سالاد زمستانی لبو و کلم

سرویس سبک زندگی فردا: سالاد لبو و کلم یک سالاد خوشمزه و آسان و ویژه فصل زمستان هست که امید داریم از آن لذت ببرید. در ادامه طرز تهیه این سالاد را به نقل از سرآشپز باشی بخوانید.     مواد لازم برای سالاد لبو با کلم: کلم سفید و قرمز ...

مرغ شکم پر  - طرز تهیه مرغ شکم پر با قارچ

مرغ شکم پر - طرز تهیه مرغ شکم پر با قارچ

مرغ شکم پر - طرز تهیه مرغ شکم پر با قارچ - آکا سایت آشپزیبخش کباب ، غذاهای گوشتی ،انواع کباب ایرانی آکایران ...

دلمه با نان لواش (دست پیچ )

دلمه با نان لواش (دست پیچ )

دلمه با نان لواش (دست پیچ ) -آکا سایت آشپزیبخش کباب ، غذاهای گوشتی ،انواع کباب ایرانی   در این پست از سایت ...

طرز تهیه کوفته مرغ با سس ربی خوشمزه

طرز تهیه کوفته مرغ با سس ربی خوشمزه

طرز تهیه کوفته مرغ با سس ربی خوشمزه - آکا سایت آشپزیبخش کباب ، غذاهای گوشتی ،انواع کباب ایرانی   ...

طرز تهیه کوفته بره با ماست

طرز تهیه کوفته بره با ماست

طرز تهیه کوفته بره با ماست - آکا سایت آشپزیبخش کباب ، غذاهای گوشتی ،انواع کباب ایرانی   ...

طرز تهیه اسکندر کباب با گوشت چرخ کرده ( ترکی)

طرز تهیه اسکندر کباب با گوشت چرخ کرده ( ترکی)

طرز تهیه اسکندر کباب با گوشت چرخ کرده ( ترکی) - آکا سایت آشپزیبخش کباب ، غذاهای گوشتی ،انواع کباب ایرانی   در این پست از سایت ...

فلافل کنجدی

فلافل کنجدی

فلافل کنجدی -آکا سایت آشپزیبخش سفره آرایی ، میوه آرایی ، آموزش سفره آرایی آکاایران: فلافل رو تقریب ...

طرز تهیه خمیر پیتزای فوری در خانه +مواد لازم و نکات مهم

طرز تهیه خمیر پیتزای فوری در خانه +مواد لازم و نکات مهم

در آشپزی ۱ بهمن ۱۳۹۶ 0 بازدیدخمیر پیتزا یکی از اجزای خیلی مهم در پخت پیتزاس. اگه خمیری که تهیه میکنید نتیجه دلخواهتون رو بده و ترد و خوشمزه باشه و بافت مناسبی هم داشته باشه به جذابیت ظاهری و مهم تر از اون به طع ...

طرز تهیه چیز برگر چدار

طرز تهیه چیز برگر چدار

وب سایت ایزی پز: ما در این دستور پخت، چیزبرگر کلاسیک را دگرگون کردیم. برای به اوج رساندن طعم ها در این دستور پخت، طعم دلنشین پنیر چدار ذوب شده روی گوشت، ترشی خیار فوری را آماده کردیم. ما همچنین یک سس سیر بر پایه مایونز درست کردیم تا ساندویچ را با آن پوشش دهیم. ...

ساندویچ مرغ پنیری

ساندویچ مرغ پنیری

ساندویچ مرغ پنیری غذایی جدید و خلاقانه است که تهیه اش زحمت زیادی ندارد و به خصوص برای شام عالی است. پس اگر با سؤال همیشگی «شام چی درست کنم؟» روبرو هستید، در خوا ...

طرز تهیه کاپ کیک «ردولوتِ عاشقانه»

کاپ‌ کیک ,ردولوت یا کیک قرمز مخملی یکی از هیجان انگیزترین کیک هایی است که می‌تواند در میهمانی ها و جشن ها استفاده شود.مواد مورد نیاز کاپ‌ کیکآرد (الک شده): ۲٫۵ پیمانهروغن مایع: سه چهار ...

دستور پخت کیک بادام فرانسوی

دستور پخت کیک بادام فرانسوی

ماهنامه کیک و شیرینی: در این مطلب طرز تهیه نوعی کیک با طعم بادام را به شما آموزش می دهیم. طعم خوب بادام را در سراسر این کیک فرانسوی حس خواهید کرد.مواد لازم: ماست: سه چهارم پیمانه شکر دانه ریز: یک و یک دوم پیمانه ...

کیبه عربی (غذای سنتی لبنان)

به گزارش سایت خبری تحلیلی تیتربرتر مواد لازم برای آشپزی به شرح زیر است.   500 گرم ( دو بار چرخ شود)   گوشت گوسفند بی چربی 2 لیوان   بلغور گندم پخته و آب ...

نکته! این مطلب توسط هوش مصنوعی ایجاد شده است. لطفا نظر خود را در رابطه به این مطلب در صفحه تماس با ما در میان بگذارید.

فیلتر اینجا

فلافل کنجدی

فیلتر ها در اینجا -به عنوان سایت آشپزیبخش جدول طراحی و.... میوه, طراحی, میز, طرح به عنوانایران: فیلتر من تقریبا همه تو خونمی تواندو نهحق اما متاسفانه کمتر فلافل's این طلا, ساراطعم فلافل های بیرون رو D, note bهیچE و مغزپخت و پز, ترد, خوشطعم آب رای من هم متفاوت از فلافل من سعی کردم تا در نهایت به دستور , ترکی,قدیمی 'E کردم که من به ارمغان آورد بسیاری از خوش آمدید. ما باهم مبتنی بر به واقعا خوشمزست مواد لازم: فلافل کنجدی آکاایران: فلافل کنجدی به گزارش آکاایران: نخود خام : ۱٫۵(یک و نیم) پیمانه سیب زمینی خام : ۱ متوسط پیاز : ۱ متوسط-کوچک سیر: ۲ حبه نان باگت خشک شده : ۱ نصفه تخم مرغ : ۱ عدد کوچک کنجد: یک چهارم پیمانه بیکینگ پودر : ۱ ق م سرخالی پودر فلفل قرمز: ۱ ق چ پودر آویشن: ۱ ق چ پودر پاپریکا: ۱ ق چ نمک : حدود ۱ ق م روش کار: نخود رو پاک میکنیم و میشوییم و با آب زیاد خیس میکنیم، بهتره حداقل ۲۴ ساعت خیس بخوره و آبشو هر ۶ ساعت عوض کنیم (یهو حس نسخه نوشتن بهم دست داد!  تعویض آب نخود QID ) باگت خشک رو هم  نیمساعت قبل از پخت با یک ته استکان آب جوش مرطوب میکنیم و کنار میذاریم تا خیس بخوره سیب زمینی و پیاز و سیر رو پوست میگیریم و به ۴ قسمت تقسیم میکنیم و با نخود خیس شده مخلوط میکنیم : حالا این مخلوط رو چرخ میکنیم : میتونید برای یکدست شدنش ۲ بار چرخ کنید اما حواستون باشه که بافت نخود باید زیر دستتون مثل پودر لمس بشه و اونو زیادی ریز نکنید وگرنه بعدا فلافل خمیری میشه حالا باگت خشک شده،تخم مرغ و کنجد و ادویه ها و بیکینگ پودر رو به خمیر نخود اضافه میکنیم و با قاشق حسابی مخلوط و یکدستش میکنیم : (اصلا به چنگ زدن با ناخن بلند فکر نکنید ، مرسی ) اینجا مایه فلافلمون حاضره ، بهتره نیمساعت بمونه تا بیکینگ پودر و نخود حسابی مذاکراتشونو بکنن و بیکینگ پودر اثر کنه ! من مثل همیشه تو این فاصله دورچینم رو آماده کردم ،همونطور که معلومه از هویج،خیارشور،ترشی فلفل و سبزیجات داخلش و گوجه فرنگی استفاده کردم : روغن سرخ کردنی رو توی ظرف کوچک و عمیق مثل شیرجوش میریزیم و میذاریم حسابی داغ بشه ، دمای روغن هم در بافت فلافل خیلی موثره یک تکه کوچیک از مایه فلافل توی روغن بندازید، باید دمای روغن طوری باشه که اون تکه ته ظرف نمونه و ظرف ۱۰ شماره خودش آهسته بالا بیاد ، اگه سریعتر اومد یعنی روغن خیلی داغه وقتی دمای روغن مناسب شد، فلافل هارو قالب میزنیم و حداکثر ۳ تا ۳ تا میندازیم توش (اگه بیشتر بریزیم دمای روغن پایین میاد و فلافلمون ترد نمیشه) میتونید از قاشق سوپخوری استفاده کنید،قاشقو فرو ببرید توی آب داغ، بعد از مایه فلافل باهاش بردارید و بندازید تو روغن یا از قالبهای فلافل ، استفاده از این قالبها هم راحته ، باید اول زائده کنار قالبو با انگشت شست پایین بکشیم: درحالیکه زائده رو نگهداشتیم و اون صفحه دایره ای رفته ته قالب ، با قاشق محفظه رو از مایه فلافل پر میکنیم (نمیتونستم تنهایی اینکارو کنم و عکاسی هم بکنم ،شما فرض کنید که محفظه پر شد) بعد ضامن رو رها میکنیم ، خاصیت فنر باعث میشه که صفحه به سمت بالا پرتاب شه و فلافل نقلیمون شوت بشه تو روغن ! وقتی دمای روغن مناسبه حدودا ۱-۲ دقیقه طول میکشه تا هر فلافل خوب طلایی بشه : کمی روشنتر از رنگ مورد نظرتون بردارید چون خارج از روغن تیره تر میشه اینم از فلافل ترد و مغزپخت ما من یک درمیون کمی برشته تر در نظر گرفتمشون ، برای سلیقه های مختلف در کل همش مورد پسند واقع شد ، همه جورشو دوست داشتن این بشقاب فسقلی هم واسه همسایه فرستادیم ، هنوز که هنوزه میگن چه خوشمزه بود آیا شما هم هوس افتادید فلافل بپزید؟ امتحانش کنید،مخصوصا با کنجد و پاپریکا و آویشن ، خیلی عالی میشه … میدونم که زرنگ ها به زودی میرن سراغش ، پیشاپیش نوش جان منبع : مطالب مرتبط طرز تهیه شیرینی کنجدی تزیین فلافل با روش های خانگی جدید فلافل کنجدی گردآوری توسط بخش سفره آرایی ، میوه آرایی ، آموزش سفره آرایی سایت میهن مگ نسخه پرینت ارسال به دیگری اشتراک در تلگرام اشتراک در فیسبوک اشتراک در تویئتر اشتراک در گوگل پلاس اشتراک در لینکداین