counter create hit
آشپزی

نظر ها:

مطالب مرتبط:
دستور پخت بادمجان عثمانی

دستور پخت بادمجان عثمانی

مجله سرآشپز - ریما بردی: بادمجان در مطبخ عثمانی یک سبزی سلطنتی به‌شمار می‌رفت. آشپز‌های دربار عثمانی برای یافتن طعم و لذت‌های جدید، به بادمجان توجه خاصی نشان می‌دادند. آنان برای راضی کردن خاندان عثمانی، بیشتر از بادمجان برای ابداع غذاهای جدید، استفاده می‌کردند. ...

طرز تهیه دسر انجیر

دسر انجیز دسر ساده و خوشمزه ای است که زمان کوتاهی آماده می شود.  مواد لازم برای دسر انجیر  انجیر بزرگ و سیاه گردوی خرد شده عسل پودر پسته طرز تهیه دسر انجیر  انجیرهای بزرگ و سیاه رو با چاقو برش می زنیم و کمی گردوی خرد شده روشون می ریزیم و حدود ٧ دقیقه توی ...

با این کیک سورپرایز، عشقتان را غافلگیر کنید!

یک قاشق پر فراستینگ به کیک اضافه کنید. در صورت نیاز بیشتر بریزید تا مواد کاملا خمیری شود. نوشته با این کیک سورپرایز، عشقتان را غافلگیر کنید! اولین بار در آشپزی و شیرینی پزی پدیدار شد. ...

طرز تهیه کیک نعنا

   مواد لازم برای کیک نعنا  آرد :150 گرم شکر :100 گرم نعنا تازه :100 گرم کره نرم :100 گرم تخم مرغ :2 عدد لیمو ترش کوچک :2 عدد (آب لیمو و رنده پوست آن) بیکینگ پودر :2 قاشق چایخوری  طرز تهیه کیک نعنا  فر را با دمای 180 درجه روشن می کنیم تا گرم ...

طرز تهیه سالاد لوبیا

طرز تهیه سالاد لوبیا که غذایی بسیار لذیذ و مغذی است را در بخش آشپزی تاپ ناز آموزش می دهیم. مواد لازم برای سالاد لوبیا  برگ ریحان :به مقدار لازم گوجه فرنگی :2 عدد کنسرو لوبیا :یک عدد ریحان خرد شده :یک قاشق غذاخوری پیاز خرد شده :1/4 فنجان خیار خرد شده :3/4 ف ...

نوشته  اولین بار در آموزش آشپزی و شیرینی پزی | آشپزی با ایران کوک پدیدار شد.

نوشته اولین بار در آموزش آشپزی و شیرینی پزی | آشپزی با ایران کوک پدیدار شد.

مصرف غذاهای دریایی همیشه از طرف پزشکان و متخصصان تغذیه توصیه شده است. میگو هم...

مینی کیک های شیر عسلی

مینی کیک های شیر عسلی

افسانه ظروفی   ...

طرز تهیه بستنی انبه و ماست خانگی

طرز تهیه بستنی انبه و ماست خانگی

هرچند بعضی ها خوردن بستنی را محدود به گرمای هوا کرده اند اما تجربه یک بستی خوشمزه در ...

طرز تهیه ی شیرینی زنجبیلی

طرز تهیه ی شیرینی زنجبیلی

اختصاصی تابناک باتو؛ امروز تصمیم داریم شما را با روش تهیه‌ی یک نوع شیرینی ساده با طعم زنجبیل، آشنا کنیم. برای آشنایی با مواد اولیه و روش پخت این شیرینی خوشمزه، با ما همراه باشید. مواد لازم: ...

طرز تهیه کیک پوره سیب

کیک پوره سیب را می توانید در وعده صبحانه میل کنید. طعم این کیک شبیه به کیک قهوه است و خوردن آن با قهوه بسیار دلچسب می باشد. دستور تهیه این کیک خوشمزه را می خوانید. مواد لازم برای کیک پوره سیب شکر: 2 فنجان روغن: یک فنجان تخم مرغ: 2 عدد پوره سیب: 2 … ...

طرز تهیه سالاد تاکو لقمه ای

مواد لازم برای سالاد تاکو لقمه ای 440 گرم کنسرو لوبیا قرمز 2 قاشق چای خوری روغن زیتون 1 قاشق چای خوری زیره 1/4 قاشق چای خوری پودر چیلی 1/2 قاشق چای خوری نمک 3 عددگوجه فرنگی 6 عددنان ترتیلا 1 پیمانه پنیر چدار 6 عددبرگ کاهو 1 عددآووکادو 1 عددانبه طرز ته ...

طرز تهیه سوپ لپه

در این مطلب طرز تهیه سوپ لپه که سوپی مقوی است را آموزش می دهیم. مواد لازم برای سوپ لپه گوشت قرمز 2 عدد (گوشت استخوان دار گوسفند) فلفل سیاه به میزان لازم نمک به میزان لازم سبزیجات به مقدار لازم سیر 1 حبه بزرگ (نصف شده) هویج 1 عدد بزرگ (خرد شده) تره فرن ...

زیر میزی گرفتن در دورهمی که مدیری هم از آن خبر ندارد!

زیر میزی گرفتن در دورهمی که مدیری هم از آن خبر ندارد!

علیشمس خواننده معروف و پر طرفدار در لایو اینستاگرام خود درباره حضور خواننده ها در دورهمی گفت: دورهمی را دوست دارم اما علی اوجی که مسئول آوردن مهمان ها به این برنامه است در پشت پرده پول های سنگینی از خواننده ها می گیرد.     از حمید هیراد صد میلی ...

سوفله شکلات تلخ دسر خوشمزه فرانسوی

خامه، نشاسته ذرت، پودر کاکائو و شکلات تلخ را در ظرف مناسبی روی حرارت ملایم قرار دهید تا مواد کاملا حل شوند. نوشته سوفله شکلات تلخ دسر خوشمزه فرانسوی اولین بار در آشپزی و شیرینی پزی پدیدار شد. ...

طرز تهیه مینی  تارت شکلاتی

طرز تهیه مینی تارت شکلاتی

مینی تارت های شکلاتی، خوشمزه های کوچولویی هستند برای شمایی که به شکلات علاقه دارید. زودتر دست به کار شوید.

پوپیا

پوپیا

دستوری از مجله هنر آشپزی 160 سرو در ظروف چینی زرین ایران (آرمیتاژ فیروزه ای) طرز تهیه پوپیا POPIAH : آردها را در کاسه ای الک کنید، سپس مخلوط تخم مرغ و آب و نمک را بتد ...

[wpdreams_ajaxsearchlite]

نوشته [wpdreams_ajaxsearchlite] اولین بار در آموزش آشپزی و شیرینی پزی | آشپزی با ایران کوک پدیدار شد.

گفت و گو با بازیگر فیلم سینمایی مصادره: عطاران شخصیتی دوست داشتنی است

گفت و گو با بازیگر فیلم سینمایی مصادره: عطاران شخصیتی دوست داشتنی است

مزدک میرعابدینی بازیگر فیلم سینمایی مصادره که از بین فیلم های نوروزی امسال فروش زیادی داشت، درباره علت استقبال از این اثر در گیشه سینماها گفت:  فیلم سینمایی «مصادره» متشکل از یک تیم حرفه ای است که در راس آن رضا عطاران به عنوان هنرمند و ...

نکته! این مطلب توسط هوش مصنوعی ایجاد شده است. لطفا نظر خود را در رابطه به این مطلب در صفحه تماس با ما در میان بگذارید.

فیلتر اینجا

فلافل کنجدی

فیلتر ها در اینجا -به عنوان سایت آشپزیبخش جدول طراحی و.... میوه, طراحی, میز, طرح به عنوانایران: فیلتر من تقریبا همه تو خونمی تواندو نهحق اما متاسفانه کمتر فلافل's این طلا, ساراطعم فلافل های بیرون رو D, note bهیچE و مغزپخت و پز, ترد, خوشطعم آب رای من هم متفاوت از فلافل من سعی کردم تا در نهایت به دستور , ترکی,قدیمی 'E کردم که من به ارمغان آورد بسیاری از خوش آمدید. ما باهم مبتنی بر به واقعا خوشمزست مواد لازم: فلافل کنجدی آکاایران: فلافل کنجدی به گزارش آکاایران: نخود خام : ۱٫۵(یک و نیم) پیمانه سیب زمینی خام : ۱ متوسط پیاز : ۱ متوسط-کوچک سیر: ۲ حبه نان باگت خشک شده : ۱ نصفه تخم مرغ : ۱ عدد کوچک کنجد: یک چهارم پیمانه بیکینگ پودر : ۱ ق م سرخالی پودر فلفل قرمز: ۱ ق چ پودر آویشن: ۱ ق چ پودر پاپریکا: ۱ ق چ نمک : حدود ۱ ق م روش کار: نخود رو پاک میکنیم و میشوییم و با آب زیاد خیس میکنیم، بهتره حداقل ۲۴ ساعت خیس بخوره و آبشو هر ۶ ساعت عوض کنیم (یهو حس نسخه نوشتن بهم دست داد!  تعویض آب نخود QID ) باگت خشک رو هم  نیمساعت قبل از پخت با یک ته استکان آب جوش مرطوب میکنیم و کنار میذاریم تا خیس بخوره سیب زمینی و پیاز و سیر رو پوست میگیریم و به ۴ قسمت تقسیم میکنیم و با نخود خیس شده مخلوط میکنیم : حالا این مخلوط رو چرخ میکنیم : میتونید برای یکدست شدنش ۲ بار چرخ کنید اما حواستون باشه که بافت نخود باید زیر دستتون مثل پودر لمس بشه و اونو زیادی ریز نکنید وگرنه بعدا فلافل خمیری میشه حالا باگت خشک شده،تخم مرغ و کنجد و ادویه ها و بیکینگ پودر رو به خمیر نخود اضافه میکنیم و با قاشق حسابی مخلوط و یکدستش میکنیم : (اصلا به چنگ زدن با ناخن بلند فکر نکنید ، مرسی ) اینجا مایه فلافلمون حاضره ، بهتره نیمساعت بمونه تا بیکینگ پودر و نخود حسابی مذاکراتشونو بکنن و بیکینگ پودر اثر کنه ! من مثل همیشه تو این فاصله دورچینم رو آماده کردم ،همونطور که معلومه از هویج،خیارشور،ترشی فلفل و سبزیجات داخلش و گوجه فرنگی استفاده کردم : روغن سرخ کردنی رو توی ظرف کوچک و عمیق مثل شیرجوش میریزیم و میذاریم حسابی داغ بشه ، دمای روغن هم در بافت فلافل خیلی موثره یک تکه کوچیک از مایه فلافل توی روغن بندازید، باید دمای روغن طوری باشه که اون تکه ته ظرف نمونه و ظرف ۱۰ شماره خودش آهسته بالا بیاد ، اگه سریعتر اومد یعنی روغن خیلی داغه وقتی دمای روغن مناسب شد، فلافل هارو قالب میزنیم و حداکثر ۳ تا ۳ تا میندازیم توش (اگه بیشتر بریزیم دمای روغن پایین میاد و فلافلمون ترد نمیشه) میتونید از قاشق سوپخوری استفاده کنید،قاشقو فرو ببرید توی آب داغ، بعد از مایه فلافل باهاش بردارید و بندازید تو روغن یا از قالبهای فلافل ، استفاده از این قالبها هم راحته ، باید اول زائده کنار قالبو با انگشت شست پایین بکشیم: درحالیکه زائده رو نگهداشتیم و اون صفحه دایره ای رفته ته قالب ، با قاشق محفظه رو از مایه فلافل پر میکنیم (نمیتونستم تنهایی اینکارو کنم و عکاسی هم بکنم ،شما فرض کنید که محفظه پر شد) بعد ضامن رو رها میکنیم ، خاصیت فنر باعث میشه که صفحه به سمت بالا پرتاب شه و فلافل نقلیمون شوت بشه تو روغن ! وقتی دمای روغن مناسبه حدودا ۱-۲ دقیقه طول میکشه تا هر فلافل خوب طلایی بشه : کمی روشنتر از رنگ مورد نظرتون بردارید چون خارج از روغن تیره تر میشه اینم از فلافل ترد و مغزپخت ما من یک درمیون کمی برشته تر در نظر گرفتمشون ، برای سلیقه های مختلف در کل همش مورد پسند واقع شد ، همه جورشو دوست داشتن این بشقاب فسقلی هم واسه همسایه فرستادیم ، هنوز که هنوزه میگن چه خوشمزه بود آیا شما هم هوس افتادید فلافل بپزید؟ امتحانش کنید،مخصوصا با کنجد و پاپریکا و آویشن ، خیلی عالی میشه … میدونم که زرنگ ها به زودی میرن سراغش ، پیشاپیش نوش جان منبع : مطالب مرتبط طرز تهیه شیرینی کنجدی تزیین فلافل با روش های خانگی جدید فلافل کنجدی گردآوری توسط بخش سفره آرایی ، میوه آرایی ، آموزش سفره آرایی سایت میهن مگ نسخه پرینت ارسال به دیگری اشتراک در تلگرام اشتراک در فیسبوک اشتراک در تویئتر اشتراک در گوگل پلاس اشتراک در لینکداین