counter create hit
تغذیه و رژیم غذایی

نظر ها:

مطالب مرتبط:
ادویه هایی برای سلامتی

ادویه هایی برای سلامتی

ادویه‌هایی برای سلامتی معمولاً اکثر افراد، غذاهای ادویه‌دار را دوست دارند و از ادویه‌ها در تهیه‌ی غذاهای خود استفاده ...

برای درمان دیابت و اضطراب دارچین بخورید

به گزارش میهن مگ: ناصر رضایی‌پور در رابطه به خواص درمانی دارچین اظهارداشت: دارچین پوست درختی هندی و بومی جزیره سیلان ا ...

خواص گل بابونه

خواص گل بابونه

گل خشک شده بابونه یکی از داروهای گیاهی باستانی است که به لطف آنتی اکسیدان های مبارزه کننده با سرطان، مزایای ...

بهترین و بدترین پیش غذاها

بهترین و بدترین پیش غذاها

بدترین: شکوفه ی پیاز ( شکوفه ی پیاز سرخ کرده و ترد ) اگر طرفدار این غذا هستید خبر بدی برای شما دارم. یک وعده شکوفه ی پیاز سرخ شده در یک رستوران حدود 1949 کالری دارد. 161 گرم چربی و 4100 میلی گرم سدیم ( بیش از دو ...

تغذیه مناسب قبل از خواب باید چگونه باشد؟!

تغذیه مناسب قبل از خواب , غذاهای پرچرب سبب رفلاکس اسید می شوند؛ بسیاری از افراد نمی دانند که مواد غذایی خاص از جمله کیک سرشار از چربی هستند، اما این چربی در شکر پنهان شده است. نوشته تغذیه مناسب قبل از خواب باید چگونه باشد؟! اولین بار در تغذیه و سلامت ...

تاثیر ادویه های تند بر سلامتی خود را بدانید!

تاثیر ادویه های تند بر سلامتی , به گفته محققان خواص ویژه فلفل سیاه و استفاده آن حتی با غذاهای چرب، باعث کاهش وزن می شود. این تحقیق بر روی موش های مبتلا به چاقی آزمایش شد که برای۲۲ هفته رژیم غذایی آنها فقط شامل غذاهای چرب بود. نوشته تاثیر ادویه های ت ...

اثر منفی مصرف غذاهای ناسالم بر یادگیری کودکان

  رابطه یادگیری کودکان با تغذیه صحیح والدین با شروع فصل درس و مدرسه باید توجه بیشتری به تغذیه دانش آموزان داشته باشند و مواد غذایی سالمی را برای وعده های غذایی و میان وعده دانش آموزان انتخاب کنند زیرا مصرف مواد غذایی ناسالم باعث کاهش رشد ذهنی و یادگیری دانش آموز ...

این مواد غذایی، کالری صفر دارند!

این مواد غذایی، کالری صفر دارند!

ممکن است وقتی کالری صفر را می شنوید بهت زده شوید. چون همه موادی که خورده می شود قطعا دارای کالری هستند منتها کالری یکی کم و مال دیگری زیاد است و موادی نیست که کالری صفر داشته باشند تیتر20 - مواد غذایی که کالری صفر دارند می توانند به کسانی که ...

خواص برگ به | برگ درخت به

خواص برگ به | برگ درخت به

خواص برگ به به یکی از میوه های پرخاصیت است که تخم و برگش هم خواص درمانی زیادی دارند در این مقاله به خواص درمانی برگ به از جمله کاهش فشار خون, رفع گرفتگی عروق قلبی,تقویت موی سر و کاهش تو ...

حقایقی درباره خوب و بد بودن غذاها برای متابولیزم

حقایقی درباره خوب و بد بودن غذاها برای متابولیزم

همه ی ما درباره متابولیزم و اینکه چگونه برخی غذاهای خاص باعث کند شدن سرعت آن میشوند چیزهایی شنیده ایم، اما آیا این شایعات حقیقت دارد؟ سوخت و ساز بدن سرعت تبدیل غذا به انرژی است و از بدو تولد تعیین میشود. دارا گوراو متخصص رژیم غذایی از دانشگاه تورنتو میگوید: غذ ...

اگر از این ویتامین ها غافل شوید، چاقی به سراغتان می آید!

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از باشگاه خبرنگاران، در این مطلب رایجترین ویتامین هایی که کاهش مصرف آنها منجر به افزایش اشتها و پرخوری شما می شود، معرفی شده است: امگا۳: کمبود این اسید چرب ضروری باعث هوس پنیر می‌شود. نوعEPAوDHAامگا ۳ که ب ...

نکاتی برای متناسب ماندن در طول تعطیلات

نکاتی برای متناسب ماندن در طول تعطیلات

به زمانی از سال رسیده ایم که همه چیز قرار است از اول شروع شود، مغازه ها آماده ی تعطیلات می شوند و برنامه غذایی کنار می رود. خداحافظ ورزش و سالاد، سلام شیرینی ها، آجیل ها و کالری ها! تمام غذاهای خوش طعم تعطیلات آماده اند تا با شروع سال جدید چند ک ...

اثرات شگفت انگیز ویتامین D برای درمان سرطان و سایر بیماری ها

در حالی که تاثیر مثبت ویتامین D بر پیشگیری و کنترل بیماری های استخوانی شناخته شده است همچنین شواهد پزشکی فزاینده نشان می دهند که این ویتامین برای مقابله با سایر بیماری های مزمن از جمله برخی سرطان ها نیز موثر است. نوشته اثرات شگفت انگیز ویتامین D برای درم ...

همه چیز درباره دم نوش های گیاهی لاغری / بلایی به نام کاهش وزن مناسبتی

احتمالا اغلب کسانی که گرفتار چاقی و اضافه وزن هستند در طول زندگی شان یک بار به کاهش وزن های ضربتی و مناسبتی فکر کرده اند، روش هایی که مبتنی بر رژیم های غذایی غلط و کم خوری های افراطی، مصرف داروهای غیر مجاز لاغری و ... هستند، اما آن طور که دبیر انجمن علمی پیشگیری ...

چه خوراکی هایی را نباید در یخچال نگهداری کرد؟

وقتی صحبت از نگهداری مواد غذایی می شود ایده ها و نظرات مختلفی وجود دارد. به نظر شما نان را باید در یخچال نگه داشت یا در فریزر یا ظرف مخصوص نان؟ در مورد گوجه فرنگی چه نظری دارید؟ در ادامه به ۱۰ ماده ی غذایی که نباید در یخچال نگه دارید اشاره شده است. با «چطور» ...

غذاهایی که باید خورد

غذاهایی که باید خورد

به گزارش آلامتو ؛ همه غذاها دارای خواص یکسانی نیستند. دانستن این که چه غذاهایی برای شما خوب هستند خیلی مهم است. لیست غذاه ...

آیا داروهای خارجی با افزایش نرخ ارز گران می شوند؟

رئیس فراکسیون غذا و دارو مجلس، با انتقاد از نوسانات کنونی نرخ ارز از آن تحت عنوان مانعی در مسیر واردات دارو و عامل ایجاد مشکل در چرخه مالی صنعت داروسازی یاد کرد. ...

نکته! این مطلب توسط هوش مصنوعی ایجاد شده است. لطفا نظر خود را در رابطه به این مطلب در صفحه تماس با ما در میان بگذارید.

آشنایی با ارده و خواص آن

آشنایی با ارده و خواص آن

کنجد یکی از قدیمی ترین و چرب است که انسان به خوراک حیوانات به عنوان دارو مصرف می شود. کشت کنجد در بین النهرین در دجله-فرات دره به ۱۶۰۰ سال قبل از میلاد.نام مصری کنجد Sesemt در لیست ۲۰ به طول گیاهان دارویی Ebers papyrus مصر در ۱۵۵۰ قبل از خرید کریسمس.حفاری های باستان شناسی اخیر در ترکیه نشان می دهد که بین سالهای ۹۰۰ با ۷۰۰ سال قبل از میلاد در امپراتوری Urartu که در حال حاضر ارمنستان بذر کنجد کاشته شد کنجد تولید یک قرص نان کنجد و عصاره گرفته شده را به مردم ارائه می دهند.در داستان علی بابا و چهل دزد در این کتاب از یک هزار نفر از این چیزی است که در زمانی که سارق مسلح به باز کردن قفل عجیب و غریب شما نیاز به یک رمز عبور به طور خاص برای باز کردن قفل بود نام ( کنجد باز کننده ) انتخاب دشه و با ذکر این رمز درب باز شده است و این نشان میدهد این رمز با نام کنجد در داستان انتخاب شده است. زیرا فکر می کردند که تمام خوانندگان داستان بانام کنجد اشنایی دارند و به علاوه چون کنجد به محض رسید ن از غلاف میوه که به طور ناگهانی باز میشود به بیرون پرتاب می شود لذا این نام را برای باز شدن ناگهانی درب انتخاب کردند.در حال حاضر تولید کنجد در تمام دنیا درحدود ۲ میلیون تن در سال می باشد که قسمت عمده ان برای روغن کنجد مصرف میشود . چین بزرگترین تولید کننده ان است پس از ان به ترتیب هندوستان ، حبشه ، نیکاراگوئه ، سودان ، مکزیک و گواتمالا و سرانجام امریکای شمالی می باشد.در ایران نیز مقدار محدودی کاشته می شود که دانه ان بیش از ۹۰ درصد برای گرفتن روغن و تهیه ارده برای ساختن حلوا ارده و مقدار محدودی نیز به شکل دانه مصرف می شود. که زمستان مصرف میشود وبسیار مفید و پر از انرژی است.در اروپا و امریکای شمالی روغن کنجد بمقدار زیادی برای تولید Margarine و سایر روغنهای خوراکی با کیفیت بالا مصرف میشود . اشخاصی که معتقد به مصرف روغن با کلسترول خیلی کم هستند و رژیم کاهش کلسترول دارند و روغن کنجد مصرف می کنند و همین امر موجب شده است که تقاضای زیادی در دنیا برای مصرف روغن کنجد باشد ، زیرا روغن کنجد یکی از منابع غنی چربی های اشباع نشده که از این نظر مورد توجه در رژیم غذایی است ، می باشد.در هندوستان معمول است که از روغن کنجد ، به عنوان مقوی و ملین و مسهل در سطح وسیعی استفاده می شود.در فرانسه از روغنن کنجد در ساختن عطرها ، صابونهای و لوازم ارایش استفاده می شود.خاصیت اصلی انواع شیره و ارده، انرژی‌زا بودن آنهاست و برای فصل زمستان که بدن به انرژی بیشتری برای گرم کردن خود احتیاج دارد، بهترین غذا محسوب می‌شوند.اما حواس‌تان باشد که هر دوی این مواد به غیر از انرژی‌زا بودن، درصد بالایی کالری هم دارند و اگر شما فرد کم‌تحرکی هستید که روزانه بیش از ۲۰دقیقه پیاده‌روی منظم ندارید یا ورزش نمی‌کنید، بدانید که با خوردن این دو ماده مغذی، حتما چاقی و عوارض آن انتظارتان را می‌کشد.** ارده و شیره هر دو گرمی هستند و آب روی آتش برای خلاص شدن از رطوبت سردی‌خوردن.** قند حلواارده و حلواشکری و شیره برای افراد دیابتی مضر است؛ گرچه شیره خرما به دلیل داشتن مواد قندی کم‌ضرر (گلوکز و ساکاروز)، برای بیماران دیابتی ضرر کمتری دارد ولی خوردن آن را به آنها توصیه نمی‌کنیم.به تازگی دو کارخانه به تولید حلواارده برای بیماران دیابتی پرداخته‌اند که در آن از قند مصنوعی و بی‌ضرر استفاده شده است.** آن کلسترول را کاهش می‌دهد.** از کنجد در درمان اختلالات کبد و کلیه استفاده می‌شود و برای درمان استخوان درد و درد مفاصل هم مفید است.** به دلیل تحرک بالای کودکان، مصرف حلوا ارده در وعده صبحانه، علاوه بر رساندن انرژی لازم به آنها، باعث تقویت حافظه‌شان هم می‌شود.** شیره انگور هم درست مانند خود انگور مقدار قابل توجهی ویتامین «آ»، «ب»و «ث» دارد و در ضمن ضدنفخ هم هست.** همچنین شیره انگور در بدن باعث دفع اوره و مقداری از اسیدهای غیرمفید بدن می‌شود و کارشناسان تغذیه آن را پاک‌کننده بقایای غذاها در روده و معده می‌دانند. البته شیره انگور محرک اعمال کبدی هم هست و به خون‌سازی نیز کمک می‌کند.** شیره انگور و خرما، هر دو تسکین‌دهنده دردهای رماتیسم و امراض شریانی و وریدی هستند.** در ترکیب غذایی خرما، فسفر و آهن وجود دارد که مصرف شیره خرما در وعده صبحانه باعث فعال شدن سلول‌های عصبی و در ضمن مانع ایجاد کم‌خونی در افراد می‌شود.** شیره و ارده هر دو طبیعت گرم دارند و مصرف آن برای گرم‌مزاج‌ها موجب غلیظ شدن صفرایشان می‌شود و نتیجه آن، جوش زدن در صورت و بدن‌شان است که راه درمانش هم خوردن میوه‌های تازه با طبیعت سرد است.خواص ارده از نظر طب قدیم :در کتب طب سنتی با نام رهشی امده است و ان عبارت است از کنجد پوست گرفته بریان که نرم ساییده شده باشد و به صورت مایع در اید و روغن ان را نگرفته باشند . از نظر طبیعت طبق نظر حکمای طب سنتی گرم وتز است . و از مظر خواص معتقدند که برای تقویت نیروی جنسی و تقویت بدن مفید است . اگر به طور غلیظ خورده شود دیر هضم و ثقیل است و اشتها را از بین می برد برای رفع این عوارض آن را باید با عسل و سرکه مخلوط کرد و خورد .* ارده نرم کننده ی سفتی ها و ورم ها ی سفت داخلی است و دمل ها زرا نیز نرم می کند و مسکن درد ان است هم چنین ضماد و مالیدن ان نیز همین خواص را دارد .* در مناطق خاور دور از نظر خواص دانه ی کنجد متفق القول اید که مغذی و نرم کننده است . برای نرم کردن سینه مفید است و ملین و مسهل است .* مدر قاعده آور است .دانه های سیاه کنجد از نظر خواص ترجیح داده می شود .* این دانه ها به عنوان پاد زهر مورد توجه است و به علاوه برای معالجه ی بی حسی ، کرختی ، فلج ، یبوست و کاهش فشار خون بالا تجویز می شود .* هم چنین برای رفع بیماری ها ی رحم توصیه می شود .* مدر قاعده اور است . دانه های سیاه کنجد از نظر خواص ترجیح داده می شود .* همچنین برایرفع بیماری های رحم توصیه می شو . روغن دانه های کنجد جانشین برتری برای روغن زیتون است و به عنوان ظرف برای تهیه پمادها ، ماده مفیدی است و برای این کار باید سر را با آن مالش داد .* برگهای کنجد لعاب زا می باشد و نرم کننده و محلل است دم کرده ن برای ردشد موی سر نافع است دم کرده گیاه کامل مدر است.