counter create hit
آشپزی

نظر ها:

مطالب مرتبط:
دستور پخت بادمجان عثمانی

دستور پخت بادمجان عثمانی

مجله سرآشپز - ریما بردی: بادمجان در مطبخ عثمانی یک سبزی سلطنتی به‌شمار می‌رفت. آشپز‌های دربار عثمانی برای یافتن طعم و لذت‌های جدید، به بادمجان توجه خاصی نشان می‌دادند. آنان برای راضی کردن خاندان عثمانی، بیشتر از بادمجان برای ابداع غذاهای جدید، استفاده می‌کردند. ...

فیلم: ۷ مدل تزئین کاپ کیک

فیلم: ۷ مدل تزئین کاپ کیک

برترین ها: در این ویدیو به شما یاد میدهیم که چگونه کاپ کیک های خوشمزه را تزئین کنید.   [iframe]  در صورت پخش نشدن ویدئو بر روی تصویر زیر کلیک کنید.   ...

طرز تهیه چیز کیک توت فرنگی عاشقانه

طرز تهیه چیز کیک توت فرنگی عاشقانه

دسرهای قلبی که خودتان درست می کنید یکی از بهترین ایده ها برای پذیرایی از کسانی است که دوست شان دارید. این بار با توت فرنگی یک دسر قلبی جذاب درست کنید. چیزکیک توت فرنگیچیزکیک توت فرنگی ,دسرهای قلبی که خودتان درست می کنید یکی از بهت ...

طرز تهیه دسر انجیر

دسر انجیز دسر ساده و خوشمزه ای است که زمان کوتاهی آماده می شود.  مواد لازم برای دسر انجیر  انجیر بزرگ و سیاه گردوی خرد شده عسل پودر پسته طرز تهیه دسر انجیر  انجیرهای بزرگ و سیاه رو با چاقو برش می زنیم و کمی گردوی خرد شده روشون می ریزیم و حدود ٧ دقیقه توی ...

با این کیک سورپرایز، عشقتان را غافلگیر کنید!

یک قاشق پر فراستینگ به کیک اضافه کنید. در صورت نیاز بیشتر بریزید تا مواد کاملا خمیری شود. نوشته با این کیک سورپرایز، عشقتان را غافلگیر کنید! اولین بار در آشپزی و شیرینی پزی پدیدار شد. ...

طرز تهیه کیک نعنا

   مواد لازم برای کیک نعنا  آرد :150 گرم شکر :100 گرم نعنا تازه :100 گرم کره نرم :100 گرم تخم مرغ :2 عدد لیمو ترش کوچک :2 عدد (آب لیمو و رنده پوست آن) بیکینگ پودر :2 قاشق چایخوری  طرز تهیه کیک نعنا  فر را با دمای 180 درجه روشن می کنیم تا گرم ...

طرز تهیه سالاد لوبیا

طرز تهیه سالاد لوبیا که غذایی بسیار لذیذ و مغذی است را در بخش آشپزی تاپ ناز آموزش می دهیم. مواد لازم برای سالاد لوبیا  برگ ریحان :به مقدار لازم گوجه فرنگی :2 عدد کنسرو لوبیا :یک عدد ریحان خرد شده :یک قاشق غذاخوری پیاز خرد شده :1/4 فنجان خیار خرد شده :3/4 ف ...

نوشته  اولین بار در آموزش آشپزی و شیرینی پزی | آشپزی با ایران کوک پدیدار شد.

نوشته اولین بار در آموزش آشپزی و شیرینی پزی | آشپزی با ایران کوک پدیدار شد.

مصرف غذاهای دریایی همیشه از طرف پزشکان و متخصصان تغذیه توصیه شده است. میگو هم...

مینی کیک های شیر عسلی

مینی کیک های شیر عسلی

افسانه ظروفی   ...

طرز تهیه بستنی انبه و ماست خانگی

طرز تهیه بستنی انبه و ماست خانگی

هرچند بعضی ها خوردن بستنی را محدود به گرمای هوا کرده اند اما تجربه یک بستی خوشمزه در ...

طرز تهیه کیک پوره سیب

کیک پوره سیب را می توانید در وعده صبحانه میل کنید. طعم این کیک شبیه به کیک قهوه است و خوردن آن با قهوه بسیار دلچسب می باشد. دستور تهیه این کیک خوشمزه را می خوانید. مواد لازم برای کیک پوره سیب شکر: 2 فنجان روغن: یک فنجان تخم مرغ: 2 عدد پوره سیب: 2 … ...

طرز تهیه سالاد تاکو لقمه ای

مواد لازم برای سالاد تاکو لقمه ای 440 گرم کنسرو لوبیا قرمز 2 قاشق چای خوری روغن زیتون 1 قاشق چای خوری زیره 1/4 قاشق چای خوری پودر چیلی 1/2 قاشق چای خوری نمک 3 عددگوجه فرنگی 6 عددنان ترتیلا 1 پیمانه پنیر چدار 6 عددبرگ کاهو 1 عددآووکادو 1 عددانبه طرز ته ...

طرز تهیه سوپ لپه

در این مطلب طرز تهیه سوپ لپه که سوپی مقوی است را آموزش می دهیم. مواد لازم برای سوپ لپه گوشت قرمز 2 عدد (گوشت استخوان دار گوسفند) فلفل سیاه به میزان لازم نمک به میزان لازم سبزیجات به مقدار لازم سیر 1 حبه بزرگ (نصف شده) هویج 1 عدد بزرگ (خرد شده) تره فرن ...

سوفله شکلات تلخ دسر خوشمزه فرانسوی

خامه، نشاسته ذرت، پودر کاکائو و شکلات تلخ را در ظرف مناسبی روی حرارت ملایم قرار دهید تا مواد کاملا حل شوند. نوشته سوفله شکلات تلخ دسر خوشمزه فرانسوی اولین بار در آشپزی و شیرینی پزی پدیدار شد. ...

پوپیا

پوپیا

دستوری از مجله هنر آشپزی 160 سرو در ظروف چینی زرین ایران (آرمیتاژ فیروزه ای) طرز تهیه پوپیا POPIAH : آردها را در کاسه ای الک کنید، سپس مخلوط تخم مرغ و آب و نمک را بتد ...

[wpdreams_ajaxsearchlite]

نوشته [wpdreams_ajaxsearchlite] اولین بار در آموزش آشپزی و شیرینی پزی | آشپزی با ایران کوک پدیدار شد.

گفت و گو با بازیگر فیلم سینمایی مصادره: عطاران شخصیتی دوست داشتنی است

گفت و گو با بازیگر فیلم سینمایی مصادره: عطاران شخصیتی دوست داشتنی است

مزدک میرعابدینی بازیگر فیلم سینمایی مصادره که از بین فیلم های نوروزی امسال فروش زیادی داشت، درباره علت استقبال از این اثر در گیشه سینماها گفت:  فیلم سینمایی «مصادره» متشکل از یک تیم حرفه ای است که در راس آن رضا عطاران به عنوان هنرمند و ...

نکته! این مطلب توسط هوش مصنوعی ایجاد شده است. لطفا نظر خود را در رابطه به این مطلب در صفحه تماس با ما در میان بگذارید.

ساندویچ مرغ با پنیر

ساندویچ مرغ پنیری

ساندویچ پنیر و مرغ غذایی جدید و نوآورانه برای تهیه این مشکل شما لازم نیست که مقدار زیادی به خصوص برای شام بسیار عالی است. حتی اگر سایت دائمی "لانه چی نیست ؟ " او جزئیات این دستور غذا ساندویچ مرغ دریغ نکنید.... به اندازه کافی سینه مرغ نیم به روش معمول سرخ شده و امروز همراه با پنیر ورقه ای در سیر نان قرار داده و آن را در فر. اما نان سیر شد خیلی راحت با نان فانتزی معمولی فراهم میشود. یک مخلوط ساده از سیر له شده و کره با کمی جعفری داخل و روی نان مالیده میشود. به همین راحتی بعد از چند دقیقه حرارت در فر هم نان شما طعم سیر میگیرد و هم پنیر ذوب میشود.     ساندویچ مرغ برای سلیقه های مختلف انواع مختلفی دارد، مثل ساندویچ مرغ و قارچ و ساندویچ سالاد مرغ یا نوع رژیمی آن یعنی ساندویچ مرغ پستو. اما این ساندویچ همراه با مرغ پنیری فوق العاده خوشمزه است، چون مرغ آن سوخاری شده و مقدار زیادی هم پنیر دارد؛ که البته برای افرادی که رژیم لاغری دارند توصیه نمیشود. اما برای مهمانی ها حرف ندارد و بدون شک مورد استقبال همه قرار خواهد گرفت. ساندویچ مرغ پنیری همراه نان سیر طعم خیلی خوبی پیدا میکند، اما اگر طعم سیر را دوست ندارید و میخواهید ساندویچ را با نان ساده تهیه کنید هم مشکلی نیست. حتی اگر فر ندارید هم نگران نباشید. در انتهای مراحل تهیه، به بخش نکات مراجعه کنید تا طرز تهیه ساندویچ مرغ بدون فر و نکته های دیگر را ببینید.   طرز تهیه ساندویچ مرغ پنیری:   مرحله اول: فر را با دمای 175 درجه سانتیگراد روشن کنید و بگذارید گرم شود. دو سینه مرغ را از وسط برش بزنید به طوری که ضخامت آنها نصف شود. برای این کار از چاقوی تیز استفاده کنید و در ضمن مراقب باشید. سپس روی برش های نازک مرغ نمک و فلفل بپاشید.     مرحله دوم: آرد و پودر سوخاری را در دو بشقاب گود بریزید. تخم مرغ را هم در یک بشقاب گود دیگر بشکنید و با چنگال بزنید. مرغ ها را به ترتیب در آرد، تخم مرغ زده شده و آرد سوخاری بغلتانید. سپس در روغن کافی دو طرف آنها را سرخ کنید.     مرحله سوم: دو ورقه پنیر را طوری کنار هم قرار دهید که لبه هایشان کمی روی هم قرار بگیرد. یکی از مرغ های سوخاری را در وسط دو پنیر قرار دهید و پنیر را دور مرغ بپیچید. این کار را برای بقیه مرغ ها هم تکرار کنید.     مرحله چهارم: حبه های سیر را با کمی نمک له کنید تا به شکل خمیر در بیاید. سپس به خوبی با کره نرم شده و جعفری مخلوط کنید.     مرحله پنجم: وسط نان ها را خالی کنید و داخل هر کدام مقداری از خمیر سیر و جعفری بمالید و یکی از مرغ ها را قرار دهید.     مرحله ششم: نان ها را روی سینی فر چرب شده بچینید. باقیمانده خمیر سیر را روی نان ها بمالید. کمی پنیر پارمزان هم روی آنها بپاشید و 10 دقیقه در فر بپزید.     نکته ها: 1- اگر طعم سیر را دوست ندارید به راحتی میتوانید آن را از دستور حذف کنید. در این صورت مقدار کره را کمتر کنید (1 قاشق غذاخوری) و آن را با 1 قاشق جعفری خرد شده مخلوط کنید و فقط روی نان ها بمالید تا پس از پخت در فر خشک نشوند. 2- این ساندویچ را میتوانید در مایکروفر هم تهیه کنید. فقط بعد از قرار دادن مرغ و پنیر در نان، ساندویچ را در یکی دو دقیقه در مایکروفر قرار دهید تا پنیر ذوب شود. 3- برای تهیه ساندویچ روی گاز، ساندویچ ها را در تابه ای که کمی چرب شده قرار دهید و روی شعله خیلی کم بگذارید. درب تابه را یکی دو دقیقه ببندید تا پنیر ذوب شود. سپس درب تابه را بردارید و کمی قبل از سرو صبر کنید.   برای: 4 نفر حاضر است در : 35 دقیقه وعده: شام دسته بندی دستور آشپزی : ساندويچ و برگر مواد لازم : آرد, پنیر پارمزان, پنیر موزارلا, پودر سوخاری, تخم مرغ, جعفری, کره, مرغ, نان فروشگاه ایران کوک لوازم قنادی + لوازم آشپزخانه تازه پز مواد اولیه + دستورپخت