counter create hit
آشپزی

نظر ها:

مطالب مرتبط:
دستور پخت بادمجان عثمانی

دستور پخت بادمجان عثمانی

مجله سرآشپز - ریما بردی: بادمجان در مطبخ عثمانی یک سبزی سلطنتی به‌شمار می‌رفت. آشپز‌های دربار عثمانی برای یافتن طعم و لذت‌های جدید، به بادمجان توجه خاصی نشان می‌دادند. آنان برای راضی کردن خاندان عثمانی، بیشتر از بادمجان برای ابداع غذاهای جدید، استفاده می‌کردند. ...

طرز تهیه ماکارونی شیر

ماکارونی شیر غذایی عجیب با شیر و ماکارونی که البته طعم خوبی نیز دارد.  مواد لازم برای ماکارونی شیر  ماکارونی لوله ای :500 گرم کره :1/4 پیمانه کره ذوب شده :یک قاشق غذاخوری آرد :1/4 پیمانه آویشن خشک شده :1/4 قاشق چایخوری فلفل قرمز :1/4 قاشق چایخوری فلفل سفی ...

طرز تهیه آش انار با سبزیجات معطر

طرز تهیه آش انار با سبزیجات معطر

وب سایت پیمونه:  طعم ترش آش انار به همراه عطر سبزیجات معطر هوادارانی دارد که این آش را بهترین آش ایرانی میدانند. رب انار مرغوب و سبزیجات تازه را در این غذا فراموش نکنید. مواد لازم:      آب گوشت 1 لیتر     پیاز 1 عدد ...

رستوران گردی در پاکستان

رستوران گردی در پاکستان

هفته نامه همشهری شش و هفت - ناهید امامی پور: امروز به آشپزخانه همسایه مان سری می زنیم و مهمان غذاهای لذیذ و پر ادویه آنجا خواهیم بود. طعم خوراکی های پاکستان به طعم خوراکی های ما نزدیک است. البته فرهنگ خوراکی های پاکستان از فرهنگ آشپزی هندی هم بسیار تاثیر گرفته اس ...

سفره های دیروز،سفره های امروز

سفره‌ های دیروز،سفره های امروز ما ایرانی‌ها درگذشته عادت‌های بسیار خوب غذایی داشتیم که به‌مرور بسیاری از آن‌ها را فراموش کرده‌ایم؛ عادت‌هایی مثل دورهم‌غذا خوردن، مصرف کمتر گوشت قرمز و خوردن مواد غذایی تازه. البته برخی عادت‌های غذایی قدیمی‌ها هم ن ...

طرز تهیه سالاد جوانه گندم خوشمزه و پر خاصیت

طرز تهیه سالاد جوانه گندم خوشمزه و پر خاصیت

سالادها در گروه خاصی از مواد غذایی تعریف نمی شوند . سالاد فصل، سالاد فرانسوی مخلوطی از سبزیجات هستند در حالی که سالاد الویه و سالاد سزار دستور تهیه متفاوتی دارند و در کنار سبزیجات از مخلفات دیگری نیز برای آن است ...

طرز تهیه شیرینی زعفرانی با مارمالاد میوه

طرز تهیه شیرینی زعفرانی با مارمالاد میوه

وب سایت دونفره: بعضی از شیرینی ها واقعا خوش عطر و طعم هستن جوری که هر وقت دلتون هوس درست کردن شیرینی کنه جز اولین گزینه هایی میشن که به ذهنتون میرسه.شیرینی های خونگی با همه عطر و طعم و لذت خوبی که دارن گاهی دردسر درست کردنشون زیاده ولی این شیرینی زعفرون ...

رنگ کردن تخم مرغ با رنگ خوراکی

رنگ کردن تخم مرغ با رنگ خوراکی

اگر میخواهید سفره هفت سین امسال شما کامل و جامع باشد و از نظر زیبایی حرف نداشته باشد تخم مرغ رنگی را نباید از یاد ببرید. در رنگ کردن تخم مرغ، انتخاب طرح و رنگ با شماست. سعی کنید از طرح‌‌هایی استف ...

سوپ اسپاگتی؛ سریع و خوشمزه

برای تهیه این اسپاگتی دلچسب، نیازی به پختن رشته ها درآب جوش نیست، کافی است که پاستا را در سس آبدار و پرادویه آن بپزید و آن را در کاسه های سوپ خوری سرو کنید. ...

این ماهی های حلزونی، فوق العاده اند

بدون شک شکل و ظاهر غذا در اشتها و میل به غذاخوردن انسان ها نقش مهمی داره، مخصوصا غذاهای دریایی که با تزیین و انواع ترفندها شکیل تر و زیباتر میشه.

با سوفله شکلات تلخ به فرانسه سفر کنید

با سوفله شکلات تلخ به فرانسه سفر کنید

سوفله شکلات تلخ، یک دسر خوشمزه فرانسوی است که پیشنهاد میکنیم حتما امتحان کنید.

ترافیک سنگین در ۱۰ محور مواصلاتی کشور

ترافیک سنگین در ۱۰ محور مواصلاتی کشور

رئیس مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک پلیس راهور با تشریح وضعیت ترافیکی راه های کشور از وجود ترافیک سنگین و پرحجم در ۱۰ محور خبر داد.     رئیس مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک پلیس راهور با تشریح وضعیت ترافیکی راه های کشور از وجود ترافیک پرحجم و ...

چگونه بستنی یخی هندوانه ای درست کنیم؟

چگونه بستنی یخی هندوانه ای درست کنیم؟

هوا کم کم رو به گرما میرود و وقتش رسیده تا دسر های خوشمزه برای این هوا تهیه کنید. در این مطلب طرز تهیه دسر یخی هندوانه را آورده ایم.

غذای مقوی بچه ها، روش تهیه سالاد تن

سالاد تن یک سالاد کامل و مقوی هست. وجود تن ماهی و سبزیجات تازه در این سالاد آن را تبدیل به غذایی کامل و البته بسیار سالم کرده است.

کباب تابه ای، شام سریع و آسان

خیلی روزا هستن که اصلا وقت یا حوصله آشپزی رو نداریم، دلمون میخواد فوری یه چیزی درست کنیم و بخوریم…حالا اگه علاوه بر اینکه به یه غذای فوری احتیاج داشته باشیم، ترجیح بدیم که خوشمزه هم باشه و دل بقیه اهل منزلم بدست بیارد، به نظر من بهترین گزینه کباب تابه ای است. ...

نکته! این مطلب توسط هوش مصنوعی ایجاد شده است. لطفا نظر خود را در رابطه به این مطلب در صفحه تماس با ما در میان بگذارید.

نحوه تهیه اسپاگتی بلونز

طرز تهیه اسپاگتی بلونز

ماهانه ونک - لطفا al-عمادی: رنگ سس (سس بلونز پاستا با سس پایه و گوشت از ایتالیا در شهر بولونیا, اسپاگتی, گالری عکس.مقدار سرو: 4 نفرمواد لازم: گوشت چرخ شده: 500 گرم پیاز (رنده شده): شماره هویج (رنده شده): 2 عدد ساقه کرفس (ریز خرد شده): 2 عدد روغن: 3 قاشق سوپ خوری گوجه فرنگی (پوره شده): یک پیمانه آب انگور قرمز یا زغال اخته: یک چهارم پیمانه گوجه فرنگی (پخته و خردشده): 5 عدد آب گوشت: یک پیمانه برگ بو: یک عدد ارگانوی تازه: 2 عدد نمک: به مقدار لازم فلفل سیاه (پودر شده): به مقدار لازم آب: به مقدار لازم اسپاگتی: 400 گرم پنیر پارمزان (رنده شده): برای سرو     طرز تهیه: 1. برای تهیه سس بلونزه، روغن را در ظرف مناسبی روی حرارت گرم کنید.   2. گوش چرخ کرده را در آن تفت دهید تا برشته شود.   3. پیاز، هویج و ساقه کرفس را اضافه کرده و چند دقیقه تفت دهید.   4. گوجه فرنگی پوست کنده و پوره شده را اضافه کرده و تفت دهید.   5. پس از چند دقیقه آب انگور قرمز یا آب زغال اخته را اضافه کنید.   6. پس از این که حجم آن کم شد، گوجه فرنگی پخته و خرد شده، آب گوشت، برگ بو و ارگانو را اضافه کنید و نمک و فلفل سیاه بزنید.   6. حرارت را کم کنید تا مواد روی حرارت ملایم حدود 20 الی 30 دقیقه بپزند و غلظت یابند. 7. اسپاگتی را مطابق دستورالعمل روی بسته آن در آب و نمک در حال جوشیدن بپزید و کنار بگذارید.   8. سپس آن را به همراه سس بلونزه سرو کنید و مقداری پنیر پارمزان رنده شده روی آن بپاشید.